Valóban olyan sanyarú sorsa volt az ukrajnai orosz kisebbségnek, hogy az háború kirobbantását tette indokolttá?
Figyelt kérdés
okt. 21. 04:40
11/11 anonim válasza:
Igen az volt a sorsuk. Ukrán állampolgár is vagyok ( meg magyar is). Sosem néztük a falunkban jó szemmel ami történik nem csak az orosz kisebbséggel hanem általában a kisebbségekkel! Ez nem hétfőről keddre történt. Több évtizedes folyamat eredménye. Mesterségesen lett ez az egész szítva. Ennek nem így kellett volna alakulnia. Most értetlenül állunk a háború előtt és nem értjük, hogy ez az egész hogyan fajulhatott idáig! Sosem néztük jó szemmel, hogy amerikai vagy orosz támaszpontok létesültek az országban. Egyre több es több. Ez egy nagyon bonyolult ügy! Hogy ki kezdte? Nem igazán tudjuk a választ mi Ukránok. De, hogy benne van a 2 nagyhatalom keze, azt a saját bőrünkön tapasztaltuk meg. USA-t felmenteni épp olyan bűn, mint Oroszországot ártatlannak hívni. Én 1 testvéremet vesztettem el idáig és nem tudom, hogy miért! 2 nagyhatalom játszik a területünkön és nem látjuk a végét! Nekem mindegy melyik nagyhatalom alatt sinylődünk. Ami életünk úgy is szenvedés volt eddig is. A földért és a nyersanyagért mehet a háború. Egyezzen ki akkor a 2 hatalom de álljon le a háború. Már nem bírjuk tovább! Remélem mind a 2 nagyhatalom vezetője el lesz számoltatva egyszer ha máshol nem hát Isten színe előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!