Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha bukik Donáld, mennyire...

Ha bukik Donáld, mennyire fognak visítani a magukat nemzetinek, vagy radikálisnak valló jómadarak?

Figyelt kérdés
okt. 18. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ajjj, rosszul olvastam. nem vettem észre a nem szót, azt hittem azt írod a szélsőjobbos sajtó szerint szerepelt jól, na mondom erre kíváncsi vagyok.

mellesleg mi mást írna a nem széljobb sajtó? csak is arról írnak hogy mekkora siker. mellesleg ez a cikk hol írja hogy a kamalás foxnewsos interjú sikeres volt?

tvben beszéltek erről, és totál igaza volt az elemzőnek hogy itt nem kell várni értelmes és objektív válaszokat, mindenki egy szekértáborhoz tartozik, mindegy mit mond trump vagy kalama, a hű tábora úgy is hű marad hozzá.

ez pedig már szinte az egész világon érvényes.

okt. 19. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!