Mit szóltok ehhez, fideszesek?
Figyelt kérdés
Fico, a magyar kormány haverja szigorítaná a magyar nyelvhasználatot Szlovákiában. Ukrajna kapcsán ezért már elég mérgesek vagytok. Vajon Szlovákia és Fico irányába is haragosak lesztek?
okt. 18. 13:10
1/6 anonim válasza:
De ez lyó nyelvkorlátoszás!!!! Nem úty mint a lypsy nyelvkorlátoszás, mert az rósz!
Amúgy is KAMUUUUUU teleksz!!!!!888
2/6 anonim válasza:
Én Mi Hazánkos vagyok és szerintem megdögölhetne Fico is, addig sajnáltam az ellene történt merényletet ameddig megnem tudtam hogy mennyire magyarellenes, azóta azt sajnálom hogy túlélte
4/6 anonim válasza:
Fantasztikus, mert erre hivatkozva újabb milliárdokat lehet majd ellopni a magyaroktól meg lehet folytatni a cirkuszt az EU plenáris ülésein, amiért cserébe aztán újabb EU pénzeket fagyasztanak be.
5/6 Fsms válasza:
Ilyenkor hol van Orbán Balázs, meg a többi fideszes funkcionárius?
Egyetlen reagálást nem láttam részükről.
Ha látott valaki csatolja!
6/6 anonim válasza:
A telexnél még a napiszar is hitelesebb hírforrás, ne haragudj.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!