Miért akarják beengedni Albániát az Európai Unióba, mikor az muszlim ország?
"nem jó a példád: "palesztín arab kultúra" nem létezik. A Palesztínában élő beduinok és fellahok kultúrája pontosan ugyanaz, mint a bárhol máshol élő beduinoké és fellahoké."
Elvéted a lényeget.
"És Spanyolország kultúrájának ma is megbecsült része az, amit az arabok tettek gozzá: Granada, az Alhambra talán nem eléggé európai a számodra?"
Ami azt illeti, Granadában a külföldiek száma alacsonyabb az országos átlagnál, tehát igen, nagyon is európai a számomra.
De egyébként nem értem továbbra sem, hogyan lesz az iszlám az európai kultúra része attól, hogy az arabok epítettek valamit Spanyolországban.
ma 20:21
Én azt nem értem, hogy mit nem értesz. Európában vannak muszlimok, az ő kultúrájuk része Európa kultúrájának, ahogy az Ázsiából jött magyarok kultúrája is része Európa kultúrájának.
“Én azt nem értem, hogy mit nem értesz. Európában vannak muszlimok, az ő kultúrájuk része Európa kultúrájának…”
Világos, akkor a zsidók kultúrája is része a palesztinok kultúrájának, hiszen vannak zsidók Palesztinában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!