Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért akarják beengedni...

Miért akarják beengedni Albániát az Európai Unióba, mikor az muszlim ország?

Figyelt kérdés

okt. 16. 03:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"nem jó a példád: "palesztín arab kultúra" nem létezik. A Palesztínában élő beduinok és fellahok kultúrája pontosan ugyanaz, mint a bárhol máshol élő beduinoké és fellahoké."

Elvéted a lényeget.

"És Spanyolország kultúrájának ma is megbecsült része az, amit az arabok tettek gozzá: Granada, az Alhambra talán nem eléggé európai a számodra?"

Ami azt illeti, Granadában a külföldiek száma alacsonyabb az országos átlagnál, tehát igen, nagyon is európai a számomra.

De egyébként nem értem továbbra sem, hogyan lesz az iszlám az európai kultúra része attól, hogy az arabok epítettek valamit Spanyolországban.

okt. 16. 20:21
 22/23 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
66%

ma 20:21

Én azt nem értem, hogy mit nem értesz. Európában vannak muszlimok, az ő kultúrájuk része Európa kultúrájának, ahogy az Ázsiából jött magyarok kultúrája is része Európa kultúrájának.

okt. 16. 20:40
 23/23 anonim ***** válasza:

“Én azt nem értem, hogy mit nem értesz. Európában vannak muszlimok, az ő kultúrájuk része Európa kultúrájának…”

Világos, akkor a zsidók kultúrája is része a palesztinok kultúrájának, hiszen vannak zsidók Palesztinában.

okt. 16. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!