Jövőre szigorítják a francia bevándorlási törvényt, támogatnád?
Figyelt kérdés
Macron francia kormánya Marine Le Pen-nek a külső támogatásáért cserébe, jövőre szigorítani fogják a bevándorlási törvény, a tervezet szerint az elfogott illegális bevándorlókat a jelenlegi 10 napos elzárásról 210 napra emelnék.
A jobboldal teljes mértékben támogatni tudja a tervezetet.
A kormánypárti centristák nem tudtak egységes állást foglalni a kérdésben, a kormányfő támogatja a tervezetet, míg több miniszter ellenzi.
A baloldal teljes mértékben elutasítják a tervezetet, mondván ez nem segíti a bevándorlók integrációját és csak tovább fokozza a 7 hónapos elzárás Franciaországgal szembeni ellenszenvet.
okt. 13. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Marine Le Pen jobboldali pártjával értek egyet, támogatom a szigorítást
Jean-Luc Mélenchon baloldali pártjával értek egyet, nem támogatom a szigorítást
Macron kormánypártjának a helyzetében vagyok, támogatom is meg nem is
10 szavazat
1/11 anonim válasza:
Miért, a mi támogatásunktól függ, hogy szigorítják-e?
2/11 A kérdező kommentje:
Egyeske a Francia Parlamentben érzed magad?
okt. 13. 22:06
4/11 anonim válasza:
Nem igazán értem mi értelme az elzárásnak. Az illegális bevándorlót nem elzárni kell, hanem kitoloncolni!
5/11 anonim válasza:
ez az "előbb besz@runk, majd letoljuk a nadrágot" esete
6/11 A kérdező kommentje:
Ketteske, akkor mit picsogsz? Ez egy szimpla politikai kérdés a GYK-án, ha akarsz válaszolsz vagy leírod a véleményedet, ha meg nem, akkor ne játszd az értetlent, fogod magad és odébb vonszolod magad, ennyire egyszerű a képlet.
okt. 13. 22:16
7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem azért csak elzárás, mert ha menedéket kér, akkor nem toloncolják ki, hanem itt tartják, ha jól tudom az összes, köztük Magyarország is ezt csinálja, ha menedéket kér, x idő alatt elbírálják és engedik letelepedni, ha meg elutasítják, akkor is beengedik őket, de közlik velük, hogy X idő után el kell hagyniuk az EU-t, na a legtöbb Németországban élő iraki, meg pakisztáni itt marad továbbra is illegálisan a német rendőrség meg nem is ellenőrzik.
okt. 13. 22:19
8/11 anonim válasza:
#7 na itt van a bibi a rendszerben! A helyes eljárás az lenne, hogy őrizetbe venni, elbírálni a menedékkérelmét, s ha elutasítják akkor alapból a határra szállítani (őrizet mellett, hogy ne tudjon megszökni). Teljesen evidens, hogy egyik sem fogja magától elhagyni az adott országot. Viszont mivel nincsenek papírjai így vagy illegálisan dolgozik (ha dolgozik), vagy ha már illegális akkor eleve az illegális tevékenységek felé (bűnözés) fordul.
9/11 anonim válasza:
Amúgy az EU totál idióta, szerintem a világon sehol nincs még ennyire elb.szott rendszer. Az USA sem engedi szabadon a határon lekapcsolt mexikóiakat, hanem postafordultával visszaküldi őket a feladónak. Sőt, Dubai - ami azért "eléggé" arab ország - szintúgy.
10/11 A kérdező kommentje:
8-as Teljesen egyetértek...
okt. 13. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!