Orbán miért nem állt fel, amikor Dr. Magyar Péter a Tisztelet és Szabadság Pártjának vezetője kezét fogott vele?
Figyelt kérdés
Bunkóságokt. 9. 20:59
1/11 anonim válasza:
Ez is mutatja, hogy Dr. Orbán Viktor a főnöke Dr. Magyar Péternek.
Mikor fogott kezét vele?
2/11 anonim válasza:
Bunkóság, Ő egy ilyen bunkó pökhendi ember, miközben egy beszari nímand is.
4/11 anonim válasza:
Gondolom azzal volt, hogy így fontosabbnak tűnik. De szerintem ez rossz ötlet volt, mert a róluk készült képen olyan, mintha Magyar Péter alárendeltje lenne.
6/11 anonim válasza:
Ha felállt volna, akkor bizony be is ment volna a sűrűje egyből nekije...
7/11 anonim válasza:
https://www.youtube.com/live/n4GibKUCYtU?si=qmk2q-XGUk2Oq7sm.. Ennél a résznél van. Felállt. Vagy legalábbis megemelte magát, de ilyen helyzetben senki nem áll fel vigyázzállásban. Jelképesen megemeli magát ilyenkor az ülő fél. Ebbe azért kár belekötni meg úgy előadni, hogy ülve maradt flegmán. Meg előtte senki nem ment oda hozzá kezetfogni, meg nem is igen szokás, nem számított rá.
8/11 anonim válasza:
Én kezet se fognék vele, tv egyenes adásban fogdossa a cerkáját, ráhúzott párat az EU parlamentben, milyen már kezetfogni egy ilyennel. És még álljon is fel 🤣
10/11 anonim válasza:
Megemelkedett a főni, azt nem lehet mondani, hogy ülve maradt, de szerintem egyértelműen látszik az is (van közelebbi videófelvétel is), hogy először nem akar vele kezetfogni, a mappáját kezdi el nyitogatni, félre néz stb., de gondolom gyorsan kapcsol, hogy azt azért itt nem teheti meg, hogy nem fog kezet vele.
Ui. ezeken a facebook kiírásokon meg videócímeken besz.rok 😅. "Csihi-puhi Strasbourg" "Strasbourgi csörte".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!