Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elon Musk mikor lett ennyire...

Elon Musk mikor lett ennyire konteohívő, fake news terjesztő Trump-párti?

Figyelt kérdés
Régebben még szimpatizáltam vele, de amióta arra használja az X-et, hogy a hazugsagait osztogassa, nem igazán bírom.

okt. 6. 13:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Kedden 22 fok lesz a csúcshőmérséklet, mert a hatalom így rendelkezett Davosban.
okt. 7. 14:23
 12/18 A kérdező kommentje:

Marjorie Taylor Green: "Yes they can control the weather.

It’s ridiculous for anyone to lie and say it can’t be done."

okt. 7. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

11/12

Pont rólad írtam. Strucc politika. Nekem végül is mindegy. Gondolom egy konferenciát sem hallgattál meg! Minek azt, hisz konteó!

okt. 7. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:

13, én időről időre figyelemmel kísérem ezeket a konferenciákat.

De pont ez az. ha elhangzik, hogy fejleszteni kell a digitális fizetés elérhetőségét, egyből megjelentek, hogy el akarják venni a készpénzt. Ha behozzák, hogy fejleszteni kellene a közösségi közlekedést, egyből riadót fújtok, hogy el akarják vneni a jogot, hogy a saját autótokban ücsörögjetek a Nagykörút nevű parkolóban a mérgező leegőben:D Ha feldobják, hogy 15 percen belül elérhetővé kéne tenni a legtöbb szolgáltatást, hogy ne kelljen átbumlizni az egész városon, ti pánikoltok, hogy be fognak zárni a kerületbe és nem engednek ki.

Ezér tmondom, hogy ha bemondják, hog yholnap 22 fok lesz, azt ti úgy értelmezitek, hogy valaki azt AKARJA és PARANCSOLJA, hogy 22 fok lesz, nem pedig a tényezőket és törvényszerűségeket figyelembe véve ez a várható jövő.

okt. 7. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Sarkítasz. Gondolom nem láttad a legutolsó *nem lesz semmid és boldog leszel* című előadást. Javaslom a megnézését.

De javaslom az általam említett könyvek elolvasását, mert a világ affelé megy, amikről írnak. A végén 1 digitális jel leszel semmi más. Ez a cél. 2030 ig ki akarják vonni a készpénzt és gőzerővel fejlesztik az egységes készpénz ( CBD), amit be akarnak vezetni.

Igen ez látszólag megkönnyít sok mindent addig a pontig amíg engedelmeskedni fogsz a globális államhatalomnak ( vagy sikerül létrehozniuk vagy sem, meglátjuk) de mihelyst élnél az alapvető emberi jogaiddal, simán ilyen olyan indokkal kikapcsolnak a rendszerből. Lásd Kina. Totális kontrollt akarnak elérni. Majd Ők eldöntik h mit együnk, igyunk, hova mehetünk stb stb. Szintén lásd Kina.

Ez megértem ha valakit nem zavar de sokakat igen.

Most csak kiragadtam 1 szeletet a tortából de érdemes tanulmányozni mélyebben a dolgokat.

okt. 7. 15:56
 16/18 anonim ***** válasza:
2030? Eddig 2025 volt. Mi jött közbe?
okt. 7. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Technikai csúszás. De meg lesz ne aggódj!

Látom megragadtad a lényeget megint 😅

okt. 7. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Technikai csúszás?:D

Vvvvalahogy mindig csúsztak az ilyen nagy világrendváltások és mindig 5-8 év múlva jöttek el, soha nem történtek meg.

Nem tudom hány éves vagy, én sem vagyok öreg, de ez a felhasználóm 14 éve van meg és már akkor is ilyen dumákat írogattak itt, csak akkor még 2015-ös dátummal.

okt. 7. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!