Mennyire számíthat, hogy elvileg jövő héttől kezdve az Obamáék meg Clintonék is aktívan beállnak majd kampányolni Harris mellett?
Én ezen röhögök. Nem mintha bármennyire is támogatnám a Trumpetet.
De van egy ország ahol olyan emberek tudják növelni a jelölt népszerűségéet akik:
Obama - bár kitöltötte az idejét a maximum 2x4 évet, a megfigyelési botrány miatt nem is lett volna esélye harmadjára. A szabadság országában lebukott azzal hogy mindenkit is megfigyeltettek és lehalgattak...
Clinton - belebukott egy megcsalási "sz@@sz" botrány ügybe...
Ilyen emberektől várják a népszerűség növelését.
És ha még be is fog nekik jönni az talán még vicesebb dolog...
Sok ameriaki is megmondta már ezen a választáson a rossz és a rosszabb közül lehet választani. Hogy kinek melyik a rossz és a rosszabb azt tudja eldönteni...
Vicc az egész. Csak a világ többi része nem röhög ezen mert ugye a választás után az a bizonyos piros gomb a győztesnél köt ki.
Ez attól is függ, hogy kit kérdezel. A republikánusok Bident is pocséknak, sőt a valaha volt legrosszabb elnöknek tartják. Pedig a statisztikák azt mutatják, hogy az egyik legtöbb törvénytalkotó elnök, aki baromi sok munkahelyet teremtett, meg fejlesztette az infrastruktúrát. De közben persze nem lehet szemet húnyni afelett, hogy közben kitörtek háborúk.
Alelnökként nem nagyon van mozgásterük a jelölteknek. Szerintem Kamala sokáig nem is akart ebből kibújni. De mivel Biden hirtelen nagyon megöregedett így bárki szimpatikus lett a dmeokratáknak. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!