Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyire számíthat, hogy...

Mennyire számíthat, hogy elvileg jövő héttől kezdve az Obamáék meg Clintonék is aktívan beállnak majd kampányolni Harris mellett?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy ezek a százalékok nem nagyon fognak mar változni Harris meg Trump között, de talán olyanokat is megmozgathat akik nem biztos, hogy szavaznának.

okt. 4. 12:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Bíztató
okt. 4. 12:07
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Minimális a hatása. Clintonné hatalmasat bukott, inkább negatív, ha valaki mellé beáll.
okt. 4. 12:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Bukott, de nem hatalmasat azért. Ott baromi magabiztosak voltak a győzelmében, s nem is nagyon kampányoltak a csatatérállamokban. Most szerintem más a helyzet. Egyrészt Trumpot mindenki jobban ismeri már, most már nem Biden a jelölt, vidéken is rengeteget kampányolnak.
okt. 4. 12:26
 4/13 EagleHUN ***** válasza:
67%

Én ezen röhögök. Nem mintha bármennyire is támogatnám a Trumpetet.

De van egy ország ahol olyan emberek tudják növelni a jelölt népszerűségéet akik:

Obama - bár kitöltötte az idejét a maximum 2x4 évet, a megfigyelési botrány miatt nem is lett volna esélye harmadjára. A szabadság országában lebukott azzal hogy mindenkit is megfigyeltettek és lehalgattak...

Clinton - belebukott egy megcsalási "sz@@sz" botrány ügybe...

Ilyen emberektől várják a népszerűség növelését.

És ha még be is fog nekik jönni az talán még vicesebb dolog...

Sok ameriaki is megmondta már ezen a választáson a rossz és a rosszabb közül lehet választani. Hogy kinek melyik a rossz és a rosszabb azt tudja eldönteni...

Vicc az egész. Csak a világ többi része nem röhög ezen mert ugye a választás után az a bizonyos piros gomb a győztesnél köt ki.

okt. 4. 12:26
 5/13 PMC Wagner ***** válasza:
100%
azért hogy 2016 ban Trump nyert ahhoz Obama második ciklusának elég sok köze volt
okt. 4. 17:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Az lehet, ugyanakkor az Obama család továbbra is az egyik legnépszerűbb név Amerikában. Michelle Obamát tartották sokan az ideális elnökjelöltnek, de sajnos nem indult.
okt. 4. 18:06
 7/13 PMC Wagner ***** válasza:
75%
Hogy ki mi népszerű náluk én már ezeknek az alap dolgoknak sem hiszek. Lásd kamala esetét. Mielőtt bejelentette hogy indul a valaha volt legpocsékabb alelnökként tartották számon. Aztán egyik napról a másikra már az ellenkezőjét
okt. 4. 18:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez attól is függ, hogy kit kérdezel. A republikánusok Bident is pocséknak, sőt a valaha volt legrosszabb elnöknek tartják. Pedig a statisztikák azt mutatják, hogy az egyik legtöbb törvénytalkotó elnök, aki baromi sok munkahelyet teremtett, meg fejlesztette az infrastruktúrát. De közben persze nem lehet szemet húnyni afelett, hogy közben kitörtek háborúk.

Alelnökként nem nagyon van mozgásterük a jelölteknek. Szerintem Kamala sokáig nem is akart ebből kibújni. De mivel Biden hirtelen nagyon megöregedett így bárki szimpatikus lett a dmeokratáknak. Szerintem.

okt. 4. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
45%
hát eddig nem az volt a helyzet hogy kamala olyan atombiztos első helyen van? miért kell akkor mellette kampányolni? ja lehet kamuztak azzal hogy ki vezet?
okt. 4. 20:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Trump mellett nem kampányolnak más republikánusok vagy pl Kennedy?
okt. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!