Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szólna az Usa ha az...

Mit szólna az Usa ha az oroszok ismét atom bázist telepítenének köré?

Figyelt kérdés
De ezúttal nem egyet csak hanem sokat, ahogy az usa is teszi
szept. 24. 18:22
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
a 17-es válaszban egyértelműen leírtam ,ha nem érted meg akkor troll vagy
szept. 24. 21:26
 22/42 anonim ***** válasza:
25%

Már a 10-es válaszban leírtam, hogy ilyen nincs. Te ezután írtad, hogy szerinted van. A 17-ben is és most is csak hárítanál, hogy ne kelljen leírnod hogy nem tudsz ilyet mondani.

Kellemetlen lehet a saját kérdésed alatt égni. :)

szept. 24. 21:40
 23/42 A kérdező kommentje:

Itt csak te égsz !

a lepontozásaidból is meglátszik csak hát annyira ostoba vagy hogy nem látod

szept. 24. 21:44
 24/42 Jeffrey Spender ***** válasza:
71%

# 14

" Amilyen jól megy az oroszoknak a régi R36-ok kiváltása a Sarmattal, még akár az is lehet. Múlt héten is felrobbant egy a silóban, eddig a 6 tesztindításból 5 kudarc volt. :D "

Annak idején az R-36-os fejlesztése, és tesztelése sem volt fenékig tejfel, annál is megesett egypár kudarcos, sőt katasztrofális indítás.

szept. 24. 23:13
 25/42 anonim ***** válasza:
28%
rájuk férne. ideje lenne már usa földön egy háború, mer túl kényelmes a pofájuknak proxyzni. hát ha kicsit visszább vennének.
szept. 25. 19:57
 26/42 anonim ***** válasza:
35%

Tudjuk, nagyon epekedsz egy tengerentúli geb@sz után, de rohadtul kicsi annak az esélye..

szept. 25. 20:51
 27/42 anonim ***** válasza:

26: jogomban áll epekedni bármire, nem?

mondtam én azt hogy na az esély rá?

szept. 25. 22:46
 28/42 Jeffrey Spender ***** válasza:
65%

Nem a komplett USA a hibás azért, ami van, hanem csak 1 - 1 politikus / oligarcha / kivénhedt katonatiszt / titkosszolga / egyéb tanácsadó.

Ezek miatt nem jó egy komplett országot büntetni.

Az átlag amerikai magasról tesz arra, hogy Mi van, vagy nincs Ukrajnával meg Oroszországgal.

Akik az uszításban élen járnak, azok a brit politikusok, őket személyesen nehéz büntetni, de az ő társadalmuk valóban rogyadozik, és meg is kapják a jussukat.

szept. 25. 23:10
 29/42 anonim ***** válasza:
28: igen, de ha amerikai földön lenne hábi és amerikai vér is folyna akkor ezek az 1-1-1 emberek máshogy gondolkodnának. így hogy egy óceán választja őket el, szerintem ez nagy mellényt ad az ilyen politikára és így jó nagy a pofa.
szept. 25. 23:28
 30/42 Jeffrey Spender ***** válasza:
63%

# 29

Sok a népi idióta az USA-ban, de a sereg, meg a rendőrség azok nem politizálnak.

Elég, ha egymást csépeli a BLM, meg az Árja Testvériség, meg a többi idióta.

szept. 25. 23:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!