Mit szólna az Usa ha az oroszok ismét atom bázist telepítenének köré?
Már a 10-es válaszban leírtam, hogy ilyen nincs. Te ezután írtad, hogy szerinted van. A 17-ben is és most is csak hárítanál, hogy ne kelljen leírnod hogy nem tudsz ilyet mondani.
Kellemetlen lehet a saját kérdésed alatt égni. :)
Itt csak te égsz !
a lepontozásaidból is meglátszik csak hát annyira ostoba vagy hogy nem látod
# 14
" Amilyen jól megy az oroszoknak a régi R36-ok kiváltása a Sarmattal, még akár az is lehet. Múlt héten is felrobbant egy a silóban, eddig a 6 tesztindításból 5 kudarc volt. :D "
Annak idején az R-36-os fejlesztése, és tesztelése sem volt fenékig tejfel, annál is megesett egypár kudarcos, sőt katasztrofális indítás.
Tudjuk, nagyon epekedsz egy tengerentúli geb@sz után, de rohadtul kicsi annak az esélye..
26: jogomban áll epekedni bármire, nem?
mondtam én azt hogy na az esély rá?
Nem a komplett USA a hibás azért, ami van, hanem csak 1 - 1 politikus / oligarcha / kivénhedt katonatiszt / titkosszolga / egyéb tanácsadó.
Ezek miatt nem jó egy komplett országot büntetni.
Az átlag amerikai magasról tesz arra, hogy Mi van, vagy nincs Ukrajnával meg Oroszországgal.
Akik az uszításban élen járnak, azok a brit politikusok, őket személyesen nehéz büntetni, de az ő társadalmuk valóban rogyadozik, és meg is kapják a jussukat.
# 29
Sok a népi idióta az USA-ban, de a sereg, meg a rendőrség azok nem politizálnak.
Elég, ha egymást csépeli a BLM, meg az Árja Testvériség, meg a többi idióta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!