Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin ledobja az atomot?

Putyin ledobja az atomot?

Figyelt kérdés
szept. 16. 21:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

20.

Csak vissza kellene olvasnod ,már leírtuk többször .

mivel ukrajna nem nato tag így a nato nem fogja bevédeni ennyi.

Felesleges trollkodni

szept. 16. 23:45
 22/27 anonim ***** válasza:
92%

#21 Nem trollkodom csak a vélaményemet írtam le. Ha nem vagy kíváncsi mások véleményére akkor minek írsz ki kérdést?

De ha már trollkodás akkor hol írtam hogy a nato bevédi ukrajnát? Én az usa-t írtam. A natonak van atombombája? A natonak van hadserege? Csak a tagállamoknak van (atom meg csak a nagyoknak). A natonak vannak termőterületei ukrajnában? Amerikai cégeknek van és kinaiaknak is. Ezek pedig meg szokták védeni az érdekeltségeiket.

szept. 16. 23:56
 23/27 anonim ***** válasza:
42%

"ukrajnának mióta van atomja?"

Zelenszkij anélkül is tud vele fenyegetőzni, hogy lenne neki.

szept. 17. 03:29
 24/27 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon remélem, hogy nem és megint csak fenyegetőzik. De semmi sincs kizárva.

Én kb. 5 százalékra tenném az esélyét az atomháborúnak. Valószínűbb, hogy még évekig elhúzódik ez és utána befejezik.

szept. 17. 21:58
 25/27 Sághegyi Péter ***** válasza:
20%
Egyenlőre úgy tűnik talán nem - mert rengeteg negatív következmenye lenne Oroszországra nezve. Pl : Azok egy resze is elfordulna tőlük akik most meg inkább nekik adnak igazat. Úgy látom viszont, hogy a felelőtlen nyugati politikusok mindenkepen ki akarják provokálni, hogy megis vessen be atomot.
szept. 21. 11:20
 26/27 anonim ***** válasza:
remélem igen.
szept. 21. 18:02
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Putyinnak most más gondja van, hogy az orosz legfelső katonai vezetés ki akarja kényszeriteni, hogy a besorozott fiatalokat rövid kiképzés után küldjék az ukrajnai vágóhídra. DE nem akarja Putyin, mert fél, hogy ezt az orosz nép nem tűrné el, fellázadna. Kérdés, meddig gondolkodik ezen még?
szept. 21. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!