Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » 2024ben miert nem tudtak...

2024ben miert nem tudtak megoldani az osztrakok az arviz problemat?

Figyelt kérdés
Szinte minden evben hallani duna arvizrol ausztriaban, miert nem talaltak ki ra valami megoldast?
szept. 16. 04:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Kár mosolyogni meg nyugatozni, folyik le ide. És ha egy nálunk fejlettebb és felkészültebb országban katasztrófa van, akkor itt sem lesz jobb. De amúgy pont ma olvastam egy Facebook posztot olyantól aki napok óta vödörrel meri ki pincékből a vizet. És rengetegen írtak alá, hogy ők is, napok óta pakolják a zsákokat, készülnek fel. A katonaság meg sehol nem volt eddig.

"Mi Ausztriában élünk, nálunk nagy a baj, épp arra gondoltam ha ez a vizmennyiség el indul lefelé a Dunán,sosem látott katasztrófák lesznek,nem akarok senkit meg ilyeszteni, de aki a Duna vonalán lakik készüljön arra ahol eddig meg állt a Duna,ott most nem fog. ☹️"

"Szia! Melyik városban laktok? Nagyon sajnálom. :( Szörnyű ez a sok áradás. Mi is Duna mellett lakunk, a mi házunk nincs veszélyben, de a falu többi része igen, férjem tegnap 8 órán keresztül lent volt a Dunánál és zsákoltak. Katonaságot eddig nem tudom miért nem mozgosították! Felháborító! Este olvastam, hogy végre mozgosítva lettek itt térségünkben a katonák. Itt két napja megy az előkészület, hogyha ideér az ár, akkor a falu fele ne kerüljön víz alá. :("

"Itt van a tatai laktanya mellettünk, bármennyi kéz segítség lett volna eddig is. Sajnos teljesen igazad van."

"Sajnos amíg nem kapnak parancsot nem mehetnek. Már múlt hét óta "tudták",hogy készültség lesz,de muszáj volt kivárniuk. Ma már mennek!

Nyugalom!

Tegnap délelőtt hívták be férjemet (Tatai katona) ,teljes felszereléssel.

Mindenki a katonákat szidja,de ezt az oldalt senki sem érti...csak dobálozni tudnak. :("

Úgyhogy lehet majd itt is röhögni.

szept. 16. 07:50
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Pedig most jól jött volna a sok dolgos migráns kéz a védekezésnél, vagy ők talán nem akartak segíteni azokon, akik nekik segítenek?
szept. 16. 07:57
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Milyen migráns kéz? Férjem a vöröskeresztnél dolgozik, az ukrán migránsok segítése volt a fő feladata a válság kezdetén. De mondja, hogy nincs már ukrán migráns, vagy haza mentek, vagy tovább. Vagy a pakisztáni kajafutárokra gondolsz akik dolgoznak napi 10 órát?
szept. 16. 08:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Pecsi vagyok, pont nagyon erdekel itt az aradas 😁
szept. 16. 08:18
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
#13 A 12-es nem nálunk gondolta, hanem az osztrákoknál.
szept. 16. 08:41
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Ekkora biztos nincs minden evben. Az megvan, hogy Csehországban 260.000 ember van most áram nélkül?
szept. 16. 09:20
 17/19 anonim ***** válasza:
39%
Mert pancserok.
szept. 16. 10:01
 18/19 Justinianus ***** válasza:
85%

"Pecsi vagyok, pont nagyon erdekel itt az aradas 😁"

A te agyadat már elöntötte a híg szar, más oda már nem is hiányzik. 😁

szept. 16. 10:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert: Habár fölűl a gálya, S alul a víznek árja, Azért a víz az úr!
szept. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!