Mit szóltok hozzá, hogy a teljes Németországban a prostituáltaknak már több mint fele ukrán bevándorló/menekült?
szept. 15. 14:39
1/11 anonim válasza:
Jó az, szépek az ukrán lányok. Nálunk csak lepukkant cigók vannak.
2/11 anonim válasza:
Azért nem arról van szó, hogy az ukrán bevándorlók fele prostituált, hanem hogy a prostituáltak fele ukrán bevándorló. Nagyon nem mindegy!
3/11 anonim válasza:
Ez nem újdonság. Még jártam rendszeresen Munkácsra, sok szép és csóró nővel találkoztam. Nem mind lesz az, határ közelében lakók, napi 2-3 alkalommal is jöttek párdoboz cigivel a megélhetésért.
5/11 anonim válasza:
Azért nem kell nagyon keresgélni hogy Zürichben, Hamburgban, Münchenben, Bremerhavenben, Amszterdamban idegenbe szakadt hazánk lányaival találkozz.
6/11 anonim válasza:
Akkor ezek szerint az ukránk lekörözték a magyarokat? Pár éve még a magyar nök vezettek a listán
7/11 anonim válasza:
Amszterdamban a piros lámpás negyedben meg minden 2.csaj magyar.
8/11 Jeffrey Spender válasza:
Hol lehet ukrán menyecskét szerezni ? :)
9/11 anonim válasza:
Kérdés, hogy van erről valós adat is vagy csak a linkelt propaganda videó?
Amúgy eddig is a prostituáltak nagy részét Kelet-Európai nők adták. De nem kell messzire menni, kis hazánk is híres volt sokáig arról, hogy itt olcsó a pia és a nők. Annyi változott, hogy mára már nem olcsó egyik sem.
10/11 Jeffrey Spender válasza:
# 9-es
Nekem a prostitúcióról a románok, a moldávok, a bolgárok, az ukránok, és az oroszok jutnak eszembe, nem pedig hazánk.
Még a The Guardian is a románokról forgat riportot, nem pedig hazánkról.
https://www.youtube.com/watch?v=HjVPNjnRKYs&ab_channel=TheGu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!