Mit szóltok hozzá, hogy a tegnapi amerikai vita után Orbán Viktort Magyarország diktátoraként mutatják be?
#10 Ezt értem. Azt nem értem miért kell butaságokat, nyilvánvaló ostobaságokat beszélni.
Nem gondolod, hogy az sokkal cikibb a gyerekeidnek ha az apjuk ennyire ostobán buta?
#12 Mégis hogy tudnád te kritikus gondolkodásra tanítani a gyerekeidet amikor annak alapja, hogy valódi információk legyenek a birtokodba, valóban tények ismeretében hozz döntéseket, vitatkozz és közben a legalapvetőbb ismereteid sincsenek meg és nem is vagy hajlandó a valóságot felfogni?
Amit csinálsz az nem kritikus gondolkodás, hanem szimpla orbánfóbia és ellenkezés bármiről is van szó, egyszerűen, gondolkodás nélkül elhiszed az ellenzéki propagandát és azonnal ellenkezel mindennel amit a fidesz vagy Orbán mondott, tett.
#14 "Úgy, hogy arra tanitom őket, hogy az éremnek, mindig két oldala van és mindkét oldalt meg kell hallgatni "
Akkor TE miért nem csinálod? Mert egyértelműen nem hallgatod meg a másik oldalt és teljesen elfogultan csak az egyik oldali propagandát fogadod be.
15, arról nem tehetek, hogy nem olvasod el, amit irok.
Mondom, hogy csinálom, megnézem, hogy a magyar sajtó melyike rendelkezik milliónyi helyreigazitással és velük szemben kritikus vagyok.
#17 Hát nagyon nem. Ne keverd azt, hogy ott van a pénz miatt összpontosulva a kutatók, fejlesztők nagy száma, azzal, hogy általában milyenek az amerikai emberek!
Bakker! Bident választották meg elnöknek! Ezek után magyarázni kell bármit?
#17-nek #18-tól:
BOCSI!
Szemüveg nélkül félreolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!