Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump szándékosan elakarja...

Trump szándékosan elakarja veszíteni a választást?

Figyelt kérdés

Teljesen semleges vagyok témában, nekem mindegy melyik nyer, mindkettő katasztrófa.

Függetlenként mondom, hogy Kamala felmosta a padlót Trumppal. Mi történt vele? Eddig a szónoklás mestere volt. Voltak olyan mondatai, ami után konkrétan már azt éreztem, hogy szándékosan elakarja veszíteni ezt az egészet... Aztán lehet, hogy csak öregszik, Biden is viszonylag gyorsan leépült.

szept. 11. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Felmosta bizony. Trump olyan, mint Orbán. Egy idióta. Nem is fog nyerni, az amerikaiak kicsit okosabbak, minthogy mégegyszer ennek a hülyének adják oda az elnöki széket. Másrészt a legelső női elnök jobban hangzik. ;)
szept. 11. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudtam volna jobban megfogalmazni, szerintem is így van.

szept. 11. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Dehogy akarja elveszíteni a választást.

Retteg tőle, mert fél, hogy akkor börtönben végzi.

Egyszerűen ennyire képes. Sose volt okos, most meg már előrehaladott állapotban van a szellemi leépülése.

szept. 11. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
#3 Ha nyer akkor is börtönbe kerülhet. A jog az elnök felett áll. Legalább ő lesz az első elnök aki a börtönből irányít. Szegény testőrök, egész nap ők is a cellába lehetnek.
szept. 11. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem megy sittre, de ha veszít, vége a politikai karrierjének.

Kizárt, hogy 2028-ban megint jelölt legyen.

szept. 11. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:

"az amerikaiak kicsit okosabbak"

https://www.youtube.com/watch?v=m2eyq9qTOQY

🤡

szept. 11. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, mert valamit érez, hogy nem gömbölyű körülötte sokminden.
szept. 11. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Most neztem meg a Telex elektori elemzeset, es ott egyebkent nem fenyeztek annyira Harrist sem. Viszont teny, hogy itt Harris be tudott dobni nehany "csalit" amivel hagyta, hogy Trump csak mondja es mondja a fas*zságait. Ilyen volt pl az amikor felhozta Harris Trump kampanyat, hogy Hannibalrol elmelkedik, meg az emberek annyira unjak mar, hogy unalmukban lelepnek. Ez egy akkora mondat volt. Meg pl az h 81 millio ember rugta ki Trumpot. Koztudott, hogy Trump allandoan ezzel jott a kampanyain, hogy Kamala, ki vagy rugva. Ő am köztudottan sok embert kirugott elnokkent. Másik kedvencem, amikor le akarta kicsinyiteni Trump tetteit, pl az afganisztani kivonulas. Szoval ja, volt par jo resz. :)
szept. 11. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Bár elveszíteni a választást. Nem komplett szerintem.
okt. 8. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!