Várjátok már a kedd esti vitát Trump és Harris között?
Elnézést, hogy egy szélsőjobboldali Trumpista forrás pollját idéztem. Biden kiesésével rengeteg demokrata szavazó könnyebbült meg, mert a júniusi vita sokakat elbizonytalanított, megijesztett. Kamala belépésével tömegek lélegeztek fel és tértek vissza. Ez megrendítette a Trump kampányt a számokat tekintve is. Azonban most azzal van tele az amerikai közbeszéd, hogy a mézesheteknek vége. Kamala nem hajlandó a nyilvánosság elé kilépni. A benzin továbbra is 3.30-3.50, a mortgage kamatok az egekben, a határhelyzet tarthatatlan (én idén már 5x voltam az USA-ban, egyszer Dallasban egyszer Houstonban és a texasiak irtó dühösek a Biden Harris határkezelésre. Nem beszéltem olyan emberrel, akiknek ne lilult volna be a feje Kamala nevének hallatán. Mindenki azt mondja, hogy jobban éltek Trump idején. Én magam jól emlékszem, hogy akkoriban Texasban 1.75-ért tankoltam. És mielőtt belekötnél, voltam nemrég Chicagoban, Seattleben és végigautóztam a vidéket Michiganben és Indianaban)
Kamala számai lefelé mozognak, ezért nagyon sok múlik a vitán, mert ha jól sikerül számára, akkor lehet esélye Trump ellen, de fordítva is alakulhat. Trump akkor veszíthet, ha nem tud uralkodni magán és nem viselkedik "presidentlike".
Szóval a kijelentésed, hogy a választás lefutott, teljesen alaptalan, mert a verseny nyílt. Ráadásul ugye azt is tudod, hogy nem a popular vote számít, hanem a csatatér államok. Nem Kaliforniát kell megnyernie Trumpnak, hanem Pennsylvaniát és Georgiát.
De még mindig nem válaszoltál az abortusz hazugságra. Értem, hogy a független objektív demokrata sajtó azt akarja az emberekkel elhitetni, hogy elveszik a jogodat, de te mit mondasz amikor azt mondja nem fogom elvenni? De, el fogod? Ezt mondod? Független, objektíve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!