A Balkán lakossága előbb-utóbb teljesen kicserélődik?
Ott már igazából régóta van hagyománya a vendégmunkának, mert már a 70-es években is sokan mentek az egykori Jugoszláviaból Németországba. Most, ha megnézzük még az olyan országok is, mint Albánia, aminek többségében muszlim lakossága van és még a 80-as években is 4-5 gyerek volt családonként, most komolyan fogy. A fiatalok jelentős része nyugaton dolgozik, egyszer jártam arra nyaralni és annyi svájci rendszámú autó még sehol sem láttam. De ugyanez igaz Macedóniára, Szerbiára, Boszniára, a turista paradicsom Horvátországra és Bulgária nem is beszéd.
A másik kérdés talán, hogy a cigányok helyzete az adott térségben hogyan alakul, mert Bulgáriában is mikor jártam vidéken, hát borzasztó állapotok vannak, az itthon cigányokhoz képest is hatalmas a nyomorúság. Meg hogy az iszlámnak is igazából egy fontos terep lehet az európai terjeszkedéshez, sok mecsetet újítanak fel a török kormány támogatásával. Szóval mi várható ott szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!