Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Más országban is ennyire napi...

Más országban is ennyire napi téma a politika?

Figyelt kérdés
Oké, itthon vannak események, felháborító pazarlások, az állami szolgáltatások alacsony színvonala, úgy érzem, naponta jön szembe valami, ami megtölti az ember agyát. Más országokban is napi téma a politika az egyszerű földi halandó környezetében?

szept. 5. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

Nálunk sem annyira napi téma a hétköznapokban.

Itt a politika rovatban nyilván az.

szept. 5. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

1, nem tudom, hogy te mikor jártál emberek közt, mikor mész boltba, vagy piacra, én, ha otthon vagyok, rendszeresen. Semmi mást nem hallok, akármikor otthon vagyok, mintsem, az emberek qva anyázást, hogy mi miért ilyen drága, mindenki szidja a kormányt.

Ajánlom, hogy járj gyakrabban emberek közt és más lesz a véleményed.

szept. 5. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Napi téma, de Magyarországon tényleg átlagon felüli, hogy mennyi minden át van politizálva. Lassan már az is politikai állásfoglalás, ha valaki a Balatonra vagy Adriára jár nyaralni, hogy autóval vagy tömegközlekedéssel jár, hogy néz-e focit, hogy feláll-e a Nélküled című számra, hogy a metillel dúsított kerítésszaggató házi pálinkát szereti jobban vagy a túlárazott hipster kézműves sört... És lehetne folytatni a sort.

Hasonló, vagy még rosszabb helyzet talán az USA-ban van!

szept. 5. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert az emberek jól élnek. Itt ausztriában nem foglalkoznak ezzel mert megvan mindenük, szép a környezet és mindenki sportol, kirándul.
szept. 5. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mondjuk ott nem is lopnak ennyit el a közpénzből.
szept. 5. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5: Jogos. Valóban van összefüggés a korrupció és aközött, hogy mennyire beszédtéma a politika. Én is azt látom, hogy Japánban, Németországban nem beszélnek a politikáról az emberek, ellenben a korrupt országokban igen.
szept. 5. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
2. Nem foglalkozik ám mindenki azzal, hogy mi mennyibe kerül, hanem tudomásul veszi, és igyekszik spórolni. Nagyobb baj, hogy nyakunkon lennének a migránsok, ha más kormány lenne, nagyobb baj az ukrán háború.
szept. 7. 00:19
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: De a legnagyobb bajt, kihagytad. Hogy neked és a hozzád hasonlóknak is van szavazati joguk.
szept. 7. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!