Kína és Oroszország király helyek, Európa viszont szr hely?
Ez a csatorna rendszeresen ezt hajtogatja. Volt Németországból is fent videója, azt szidta és csak rosszakat mondott róla. Meg felvett ilyen szemetes utcákat vett fel és azt mondta, mennyire szemetes Németország, míg Kína és Oroszország patyolat tiszta (100x kihangsúlyozza).
Ja és Bukarest, az is egy király hely volt neki, az is patyolattiszta, és mikor mondta, hogy micsoda villák vannak a városban, akkor épp olyan helyen megy végig, ahol a háttérben romos összefirkált épületek vannak.
Ennek a videónak a címe is elmond mindent erről.
https://www.youtube.com/watch?v=k49IuFwltV0
Mit gondoltok erről a csatornáról? (tehát nem csak erről a videóról)
19-es én is így látom. Nem azért írtam ki a kérdést, mert hogy én ezt bevettem volna, csak érdekelt ki mit gondol.
Azóta erről a csatornáról leiratkoztam, pont az ilyenek miatt, de más miatt is. Például a szerző még magának is hazudik, kommentekben néha elszólja magát, de kifejteni nem fejti ki, és a videóiban egész mást mond. Nem fejtegetem tovább, megvan a véleményem erről a csatornáról

Én is így csinálok azóta már leesett hogy ez a csatorna egy hazug
Le is tiltottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!