Donald Trump vajon tudatosította magában, hogy ő most olyan fontos ember lett, aki nagy változásokat képes hozni a világba, tehát küldetése van?
arra is képes volt, hogy elnöksége alatt ne robbantson ki háborút
elmeháborodott tiszagyapjas, nekem meggyőződésem, hogy ez a háború a demokrata elit nagy projektje akart lenni,és örülhet a világ ha nem az lesz a vége, hogy kína veszi át a monopólusú szuperhatalmi rendszert
Sőt arra is, hogy be se fejezzen egyet sem, ellenben feszültséget gerjesszen mindenkivel.
Kínával, az arabokkal, stb.
Komplyan nem ertem mi ez a Trump-imadat. Egy bunozot imadtok, aki megeroszakolt noket es meg buszke is volt ra. De megszanalamasabb amit a MAGA-hívők művelnek. Na ők tényleg úgy működnek mint a fideszesek. Szerintük isteni csoda, ami Trumppal történik. Isten oltalmazza őt.
Nem azt mondom, hogy Bidenek annyival jobbak lettek volna de kevesebb dolog miatt kellett szegyenkezni, mint Trumpnal
"Komplyan nem ertemmi ez a Trump-imadat. Egy bunozot imadtok, aki megeroszakolt noket es meg buszke is volt ra. De megszanalamasabb amit a MAGA-hívők művelnek. Na ők tényleg úgy működnek mint a fideszesek."
Magyar Péter megverte a feleségét.
Egybitesek : Hát nem voltunk ott, nem tudhatjuk, hogy hogy volt.
Hát igen ilyenek vagytok. Mint a kokainos Lackner. Hát nem értjük, ott a felvétel, de mi nem ismerjük föl.
Tudjátok kit bánt még a hatalom? Ilaria Salist! Munkáspárti hősnőt! Ja, hogy arról is felvétel van? ÓRBÁÁÁN!
"Tudjátok kit bánt még a hatalom? Ilaria Salist! Munkáspárti hősnőt! Ja, hogy arról is felvétel van?"
A felvétel alapján Magyar volt a bántlmazott, nem a bántalmazó... És Ilisaliról mégis milyen felvétel van? Menő lenne, ha láthatnám, szeretem amikor fasiszták megkapják a magukát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!