Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Donald Trump vajon tudatosítot...

Donald Trump vajon tudatosította magában, hogy ő most olyan fontos ember lett, aki nagy változásokat képes hozni a világba, tehát küldetése van?

Figyelt kérdés
Nagyon reménykedek Trump győzelmében.
aug. 26. 00:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Milyen változásokról beszélsz? Tényleg azt hiszed, hogy ő egyedül véget tud vetni a háborúnak? Nézz kevesebb M1-et szerintem, már csak azért is, mert ugye jóból is megárt a sok.
aug. 26. 00:34
 2/15 anonim ***** válasza:
8%

arra is képes volt, hogy elnöksége alatt ne robbantson ki háborút

elmeháborodott tiszagyapjas, nekem meggyőződésem, hogy ez a háború a demokrata elit nagy projektje akart lenni,és örülhet a világ ha nem az lesz a vége, hogy kína veszi át a monopólusú szuperhatalmi rendszert

aug. 26. 01:08
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Donald Trump valószínűleg egész életében valami Istenszerűségnek gondolta magát.
aug. 26. 08:24
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ő már csak egy börtöncellában dirigálhat majd.
aug. 26. 08:48
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Sőt arra is, hogy be se fejezzen egyet sem, ellenben feszültséget gerjesszen mindenkivel.

Kínával, az arabokkal, stb.

aug. 26. 08:51
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Komplyan nem ertem mi ez a Trump-imadat. Egy bunozot imadtok, aki megeroszakolt noket es meg buszke is volt ra. De megszanalamasabb amit a MAGA-hívők művelnek. Na ők tényleg úgy működnek mint a fideszesek. Szerintük isteni csoda, ami Trumppal történik. Isten oltalmazza őt.

Nem azt mondom, hogy Bidenek annyival jobbak lettek volna de kevesebb dolog miatt kellett szegyenkezni, mint Trumpnal

aug. 26. 09:19
 7/15 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanez igaz Kamala Harrisre is. 5 hete még Biden volt a jelölt. Bár szerintem tervben volt, hogy ő lesz majd az elnökjelölt. Bár az is lehet ez a demokraták stratégiájának része volt. Bident tolni amíg lehet, aztán egy ponton visszaléptetni.
aug. 26. 09:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, kérdező, valami ilyesmi téveszméje lehet, igen.
aug. 26. 09:59
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

"Komplyan nem ertemmi ez a Trump-imadat. Egy bunozot imadtok, aki megeroszakolt noket es meg buszke is volt ra. De megszanalamasabb amit a MAGA-hívők művelnek. Na ők tényleg úgy működnek mint a fideszesek."

Magyar Péter megverte a feleségét.

Egybitesek : Hát nem voltunk ott, nem tudhatjuk, hogy hogy volt.

Hát igen ilyenek vagytok. Mint a kokainos Lackner. Hát nem értjük, ott a felvétel, de mi nem ismerjük föl.

Tudjátok kit bánt még a hatalom? Ilaria Salist! Munkáspárti hősnőt! Ja, hogy arról is felvétel van? ÓRBÁÁÁN!

aug. 26. 10:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Tudjátok kit bánt még a hatalom? Ilaria Salist! Munkáspárti hősnőt! Ja, hogy arról is felvétel van?"

A felvétel alapján Magyar volt a bántlmazott, nem a bántalmazó... És Ilisaliról mégis milyen felvétel van? Menő lenne, ha láthatnám, szeretem amikor fasiszták megkapják a magukát :)

aug. 26. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!