Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért mondják, az emberek,...

Miért mondják, az emberek, hogy Trumpnak börtönben kéne lennie? Főleg akik nem ismerik a körülményeket?

Figyelt kérdés
De az senkit sem zavar mit művel a CIA és a FED az országban. Na nekik kéne siralomházban lenni.

aug. 24. 03:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annyira irritálóak a mindenmentes libsi kommentek, hogy sajnálom az energiám porig gyalazni titeket szavakkal🐑🐑🐑
aug. 24. 16:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Te tetted fel a kérdést b+ 😂😂😂 nem válaszokat vártál? Tipik jobber spórolt még az iq-val is 😂😂😂
aug. 24. 16:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy én tettem fel. De ti egyből fröcsögtök, nem normálisan valaszoltok. És imádom hogy latom magam előtt a fejeket, ahogy habzó szájjal irogattok picsanyi Magyarországrol hogy ti tudjatok a frankót:D Trump érkezik europa meg gyengül, szokjatok hozzá újra a normális világhoz
aug. 24. 16:11
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
#14 kiscsillag, azt kérdezed, hogy szerintünk miért kéne Trump bácsinak börtönbe menni. A válasz az, hogy elítélt bűnöző. Nem vádlott, hanem elítélt bűnöző. Ez nem szubjektív, libsi hiszti, ez tény. Ha biden, vagy Harris elítélt bűnöző lenne, nem menne a fröcsögés, hogy így hogy van képük egyáltalán beleszólni a politikába, nemhogy indulni? Tudom, összetett a komment, próbáld többször elolvasni, hogy minden részére sikerüljön válaszolni.
aug. 24. 16:15
 15/20 anonim ***** válasza:
8%

Bident egyetlen egy normális bíróság se ítélné el, mivel beszámíthatatlan. Kamala értelmi színvonala és tudása meg messze nem éri el egy szakközépiskolás szintjét. Szép kis kilátások az USA-ra, és az egész világra nézve. Egy pszicho és szociopata bűnöző, egy funkcionális analfabéta aki mellékesen síkhülye, és a regnáló, szerencsére visszavonult demens betyárkörtegatyájú. Még az is egy bohózat volt ahogy visszalépett, legalább egy hétig naponta kétszer változott az állás, mire végre bevésődött neki, hogy tényleg visszalépett. Különben ha Trumpnak börtönben kéne lennie, akkor a antifa-terrorista képviselő Iliriának is, és a milliárdos mutyis sms-layernek is, no meg a korrupcióval megbukott kitudja hány eus képviselőnek is.

aug. 24. 16:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

“ Kamala értelmi színvonala és tudása meg messze nem éri el egy szakközépiskolás szintjét”

Azon túl hogy vélemény, valami alapja van? Mivel hogy jogon végzett, SAN Francisco főügyésze, majd Kalifornia legfőbb ügyésze volt. Elhiszem, hogy nem tetszik a néni, de ebbe belekötni, amikor egy narancsszínű bohóc, akit 34 vádpontban találtak bűnösnek, és ítéltek el a szerinted “jobb” döntés, a saját értelmi képességeidet járatod le.

aug. 24. 16:49
 17/20 anonim ***** válasza:
11%

Dehogy mondtam hogy jobb döntés Trump. Azt mondtam, hogy szégyen Amerikára nézve, hogy ez az elit felhozatala, vagy ami még rosszabb, az elnöki szék már egy fabatkát se ér, a döntéseket nem ott hozzák, és az USA-t ténylegesen irányító elit még arra se veszi a fáradtságot, hogy egy épkézláb, a közvélemény előtt vállalható bábot odarakjon. Mondjuk lehet Trumppal nem nem is az a bajuk hogy pszichopata bűnöző, hanem az hogy annyira narcisztikus, hogy teljesen irányíthatatlan.

aug. 24. 17:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#12: Lehet, hogy számodra idegen az a koncepció, hogy a bűnözőnek börtönben a helye, de ez már csak a te hiányosságod, nem a mienk.
aug. 24. 18:26
 19/20 A kérdező kommentje:
#15 felesleges vitazni ezekkel a libkókkal tesi😂 Vagod nekem privat gyakori kerdeseses uzenetben fenyegetnek már😂Ahh kegyetlen nepseg😂😂
aug. 24. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Lmao
aug. 24. 21:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!