Kamala Harris miután megnyerte a választásokat, ő maga fogja Trumpot bebörtönözni vagy a bírósagra bízza azt?
Figyelt kérdés
aug. 21. 13:06
A kérdező szavazást indított:
A bíróságra bízza.
Ő maga, hiszen államügyész is.
11 szavazat
1/26 anonim válasza:
Kabala Herrisz senkit nem fog lecsukatni.
2/26 anonim válasza:
Miért kellene bebörtönznie? Most is megtehetné ha akarná.
3/26 A kérdező kommentje:
Szerintem most nem tudna róla dönteni egymaga. De kívancsi vagyok van-e itt jogász, hátha tud ezzel kapcs mondani valamit.
aug. 21. 13:09
4/26 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy Trump felmenthetné magát elnökként.
aug. 21. 13:09
5/26 anonim válasza:
Egyáltalán be akarja majd börtönözni, vagy a demokraták ezt a koncepciós pert a választások után már elfelejtik? Egyébként szerintem ezt a bíróság végzi.
7/26 A kérdező kommentje:
Igazából ott a bírósag dönt majd
aug. 21. 13:11
8/26 anonim válasza:
#3 Most nem tudna róla dönteni egymaga?De az ország vezetését persze elvállalná.szerintem ne nevettesd ki magad még jobban és töröltesd a kérdésedet, mindenkinek jobb lesz így.
10/26 anonim válasza:
Putyin a "diktatúrában" bebörtönözte Navalnijt.
Harris a híres amerikai "demokráciában" bebörtönözhetné Trumpot /saját maga?/
Ebből számomra az jön le, hogy nincs nagy különség a demokrácia és a diktatúra között. Pedig kellene lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!