Kamala Harris népszerűségén javítani fog majd a vita vagy inkább ront?
Valasztast kell nyerni nem kozvelemenykutatast.
Ezek a kozvelemenykutatok mindig hivogatjak a regisztralt szavazokat. Engem szerencsere nem hivtak, pedig en is regisztraltam szavazokent miutan meglett az allampolgarsagom. Nemreg viszont egy demokrata aktivista becsongetett es nevszerint a felesegemet kereste. Ugy el zavartam mint a huzat. Valami libsi kocsog volt, hirtelen azt sem tudtam hogy nő e vagy férfi mert hosszu haja volt de vézna volt.
A lenyeg a lenye, sokan nem is valaszolnak ezeknek, igy nem lehet tudni hogy valojaban ki kire szavaz. Mint mondtam, engem nem is kerdeztek.
Eddig Trump a tahó fenegyerek imázzsal hódított, ami a kókadozó Bidennel szemben nyerőnek látszott.
Most viszont az idősgyűlölő hergelés ellene fordult: a demens vénemberezésre trenírozott emberek ma már Trumpot látják vénembernek (Harris mellett annak látszik), ráadásul abból is a sipítozó, kötözködő fajta. Ez Harris népsűrűségén láthatóan nem fog. Nagy kérdés, hogy képes e másra is Trump, képes e még megújulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!