Nyugaton mindenki benyalta az LMBTQ propagandát?
Sokan, igen.
Könnyen befolyásolhatóak az emberek.
Ugyanúgy megosztottak az emberek mint magyaroszágon.
Csak nem gyülölködnek olyan harsányan mint a magyaok, és nem olcsa cinikus köcsögök mint 1.
Egy nemzetközi csapattal dolgozom ahol sok EU országból vannak munkatársak. Egy megbeszélés előtt amikor pár percig csak dumálunk mindenről, az egyik csapattag aki meleg elkezdte reklámozni az LMBTQ propagandát. Nincs a sráccal semmi bajuknk, mert egyébént jó fej de ez egy érdekes helyzet volt.
Mély csend lett a vonalban és mindenki zavartan hallgatott. Senki, mondom 15 különböző európai országból SENKI sem akart hozzászólni.
Na ennyit arról hogy mi a véleménye az átlagembernek az LMBTQ-ról az EU-ban.
Nekem van pár külföldi ismerősöm, meg szoktam az ilyen külföldi elsősorban baloldali pártok posztjai alatt a kommenteket olvasni, hát érdekes dolgok vannak. Sokan undorítónak találják, van olyan aki nem érti, hogy ebből miért kell politikai kérdést csinálni, olyan is van, aki leírja, hogy az adott kormánypárt inkább az árakkal foglalkozzon, ténylegesen olyan dolgokkal, amik az állampolgárokat érinti, ne ezzel.
De természetesen ez csak pár eset, amit mondtam, nem hinném, hogy mindenki benyalta ezt, sőtt láthattuk az idei EP választásokon Európa szerte, hogy az egyébként ezt ellenző szélsőjobboldali pártok nagyon erősödtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!