Ukrajna egy agresszor, hogy betört, és ostromolja kurszkot?
# 10
2014 - 2016 között katonailag jelképes áldozatokkal húzták volna be az oroszok még Kijevet is.
Amiért nem mentek be, az a szétszankciózástól való félelem volt.
Ott rontották el a dolgot, hogy Janukovics nem maradt a helyén, és nem küldött hivatalos felkérést az oroszoknak a Majdan-téri tüntetők felszámolásra.
11. "Amiért nem mentek be, az a szétszankciózástól való félelem volt."
Érdekes, hogy ez a félelem 2022-ben hirtelen elillant. Most még a csapból is az folyik, hogy feltűrt inggel középső ujjat mutatnak a szankcióknak.
Agresszor, terrorállam ( északi áramlat...).
A nato oroszellenes.
Az oroszoknak joguk van önvédelemhez.
Azaz Ukrajnát megnevelni.
Ukrajnának nincs joga támadni.
Qed.
12
Na de akkor Mi magyarázat van arra, holy 2014-ben nem léptek ?
Én is kiírtam nem egyszer a nagy kérdést ide a Gyakorira, hogy Mire vártak 2022-ig az oroszok, de senki nem tudta megvàlaszolni.
Azonban ezért senkit nem hibáztatok, nem vagyunk az oroszok helyében.
Ha én lettem volna az oroszok helyében, 2014 - 2015-ben rendeztem volna le Ukrajnát, olyan hatékonysàggal, mint Grúziát.
Nem a #13 vagyok, viszont az amcsi/ nyugati érdekkörök eléggé "megnevelnek" mindenkit, akik nem úgy táncikálnak.
14, igen, és jól csurog a rubel. Hiszen csak orosz ügynökök utálhatják a turulokat kettéfűrészelő ukránokat.
Iphonról küldve
Amúgy nem védem az ukránokat egy percig sem. Egytől egyig rossz tapasztalatom van velük emberileg. De a nagyvonalú kérdésekről úgy gondolom, higgadtan kell beszélni. Egyik felet sem védem, csak hogy tisztázzuk.
14-es voltam.
# 19
És miért pont 2022-ben léptek, miért nem 2026-ban vagy 30-ban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!