Baloldaliak mit gondoltok erről korrupció szempontjából?
Figyelt kérdés
Ugye folyamatosan mondjátok, hogy az Orbán mennyit ellop ilyen-olyan beruházások esetén.
Szerintetek Párizsban a Szajna "megtisztítása" mennyibe került és mennyibe került volna valójában? Ott nem lopták el a pénzt?
aug. 10. 09:34
1/5 anonim válasza:
Nekem van egy húsz éves suzuki swiftem. A szomszéd utcában lakónak van egy Teslája. Mindketten kocsitulajdonosok vagyunk. Ugye érted a különbséget?
2/5 anonim válasza:
És ez a baloldal ott van veled a szobában? Beszél is hozzád?😱
3/5 anonim válasza:
Nemtudom, ahhoz, hogy véleményem legyen erről, előbb meg kell fürdőzzek, a szrszagú Balatonban, megyek is, hátha találok benne pár fekáliadarabkát.
4/5 anonim válasza:
Mindnehol lopnak, de orbánék konkrétan MINDENT ellopnak. Az adód 15%-a megy a helyére.
5/5 A kérdező kommentje:
1-es!
Nem értem mit akarsz ezzel mondani.
3-as!
A Balaton vízminőségével nincs baj, de egyáltalán nem ez a kérdés lényege.
4-es!
Köszönöm az értelmes választ!
aug. 10. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!