Igaz-e hogy a Facebook beleavatkozik a választásokba?
Igen, lásd a magyar kormány milliárdokat költ facebook hirdetésekre, folyamatosan. Nekem is tolja az arcomba a fideszes férgek posztjait, oldalait, reklámait.
YouTube (google) ugyanígy tolja a kormánypropagandát.
Persze a youtuben el lehet menekülni a reklámoktól, elég egyszerűrn
Aki nem akar birka lenni, és fizetni a világ egyik legkártékonyabb cégének védelmi pénzt:
Smarttube androidos STB--re vagy TV-re: [link] (igen, a telefonról távirányítást is tudja a hivatalos youtube appal összekapcsolódva)
Tubular Androidos telefonokra, tabletekre: [link] (főleg mert az androidos hivatalos youtube alkalmazás egyre használhatatlanabbul bugos). És ez alapból tudja a videok letöltését, sőt csak a hangsávot is le tudja tölteni.
Ezek még a műsorhoz tartozó hirdetéseket is átugorják, nem csak a beillesztett gyurcsány showkat.
Böngészőben pedig invidous, de a ublock is simán kiirtja a reklámokat.
Én már két éve nem láttam semmilyen youtube reklámot, de közben egy fillért sem fizetek ennek az undorító cégnek 🤭
inkább a jó megfogalmazás hogy befolyásol.
nyersen fogalmazva igen, beleavatkozik.
hunter biden laptopjáról is nagy kuss volt a 2020-as usa választásokkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!