Észak koreát, mindig rossznak, kegyetlen, szegény helynek tűntetik fel még is a második helyen van a boldogság indexben. Ennek mi oka lehet, ők hogy lehetnek boldogak, miközben, alig engedélyezett még levegőt venni is?
Kérdező, abban a diktatúrában ahol az egész családoddal együtt elvisznek ha rosszat mersz szólni a rendszerre, ott ha megkérdeznek olyan közvéleménykutatók, akiknek a munkáját, válaszait nyomon követi a helyi titkosszolgálat és pontosan tudják ki mit válaszolt, akkor szerinted mi mást mondanának a kérdésre, hogy boldognak és elégedettnek érzik-e magukat?
Vagy azt mondja, hogy minden rendben van és boldog akkor is ha a fél családja épp éhenhal, mert számára a Kedves Vezető a legfontosabb blablabla - vagy az egész családja meghal. Pont.
aug. 9. 12:32
12/16 anonim válasza:
Igen a második a boldogság indexben, ahol az ugyanúgy kommunista Kína az első, Kuba Venezuella Vietnám az élvonalban van az USA Dél Korea Japán meg a Nyugat Európai államok meg a lista legvégén. Csak úgy szólok hogy ezt a boldogság indexet Észak Koreában adták ki én is hallottam róla, de én azért egy kicsit megkérdőjelezném a hitelességét.
aug. 9. 14:29
13/16 anonim válasza:
Milyen második hely a boldogságindexen? Amit ők maguk publikáltak, te tenyleg ennyire sötét vagy?
aug. 9. 14:35
14/16 anonim válasza:
9/11 anonim 79-től 83-ig csöves voltam. Soha nem kaptam a rendőröktől, volt aki igen. Mellékesen, 2012-ben kolléga leugrott a vonatról, mert késett és nem akart a melóból elkésni. Rendőrök fellökték, bevitték, megverték és 6 órát benn tartották. Kapott egy jótanácsot, felejtse el, mert ők 4-en tanúsítják, nem történt semmi. A kolléga nővére ügyvéd, megmondta nincs értelme a feljelentésnek, úgy is elbukja.
aug. 9. 14:39
15/16 anonim válasza:
Biztos boldog az, akinek műtik pl a vakbelét, és mivel érzéstelenítő az embargó miatt nincs észak kóreàban, ezért kB élveboncolás szintűek lehetnek ezek a beavatkozások.
El lehet képzelni egy kisgyerek és a szülei mit élhetnek át közben...
Rémálom ország.
aug. 9. 15:50
16/16 Senior Séf válasza:
"Ott nincs depresszió?"
Mitől lenne? A depresszió a jóléti társadalmak rákfenéje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!