Például az alapélelmiszerek konkrétan ingyenesek, mindenki kap bérmentve egy fejadagot.
aug. 9. 11:18
Őket még nem érték el a kapitalisták.
aug. 9. 11:19
3/16 A kérdező kommentje:
Ott nincs depresszió? én ott már rég, túladagoltam volna magam. Köszönöm ámen, hogy a jó magyarország lakója vagyok :D
Sokszor eszembe jut, ki akar öngyilkos lenni, ha belegondolunk ott milyen az élet.
Elvileg, iskolai udvarokon lazába tolják a kivégzéseket, meg a vezető elviszi a lanyokat , szex szolganak. hat miezmar. orban is csinalna ilyeneket? vagy a tobbi?
Nem gondolnám, hogy valós adatokat kapunk egy olyan országból, ahonnan rendszeresen, az életük kockáztatásával is próbálnak meg átszökni, elég sokan a déli szomszédjukhoz.
aug. 9. 11:28
5/16 A kérdező kommentje:
Hat de akik megszoknek, meselnek, nagyon kegyetlen dolgokrol, lasd nemi eroszak, stb stb
6/16 A kérdező kommentje:
de messzirol jott ember, azt mond amit szeretne nem?
#5 A kádári magyarországról is sokan elszöktek, mégis általánosságban boldog volt a nép. Nem csak a nyugati kapitalisták lehetnek boldogok, ahol a gazdagnak mindent lehet, a szegénynek meg kuss van. Koreában gyakorlatilag kommunizmus van, mindenki hozzájut az alapvető ellátásokhoz, mindenkinek jut lakás, mindenki dolgozik. Ettől boldogok az emberek, mert nincs hiányuk semmilyen alapvető szükségletből. A luxus pedig nem szivárog be, nem sóvárognak új ferrari meg egzotikus déli gyümölcsök iránt.
aug. 9. 11:40
"de messzirol jott ember, azt mond amit szeretne nem?"
Így van, hallani pletykákat hogy a kannibalizmus van vidéken, illetve 2012-ben azért végeztek ki egy embert mert a saját munkatársát ölte meg és ette meg, majd a maradványait birkahúsként próbálta értékesíteni.
De ezek természetesen nem igazak, a hanyatló nyugat terjeszt ilyeneket, mert irigyek Észak-Koreára.
aug. 9. 11:40
8, én ugyan nem éltem a Kádár korszakban, mert az összeomlása előtt születtem, de a szüleim szerint, nem igazán volt jó egy olyan ország, ahol, zokszó nélkül összeverhetett a rendőr, ha nem tetszettél neki, bármikor, bárkit bevittek és, ha nem dolgoztál, na olyan nem volt.
aug. 9. 11:43
10/16 A kérdező kommentje:
8. as
A, birkahúsként értékesítés, és emberi megzabálás, nálunk borsodban alap hétköznapi stuff :D
További kérdések: