Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Polgárháború lehet a migrációb...

Polgárháború lehet a migrációból Angliában már ebben az évben?

Figyelt kérdés

Orbán Viktornak nem igaza van, hanem igaza lesz szól a mondás. Megmondta már amikor a betelepítés elkezdődött 2015-ben, hogy ez lesz. Nem is telt el 10 év.....

Röviden : Angliában kiemntek tüntetni az emberek. Elmondásuk szerint egy migráns megkéselt három kislányt. Erre a rendőrök elvileg nem tettek semmit, ezért borogattak autókat. Majd ma az új angol munkáspárti miniszterelnök elmondta, hogy letartóztattak több tüntető angolt és még többet fognak. Rend kell ide

[link]

aug. 6. 15:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
50%
9-es, ha valaki leírja a tényt, hogy keresztény, az miért troll?
aug. 6. 16:54
 12/40 A kérdező kommentje:

Az hogy betelepült család gyereke sem képes integrálódni. Megtartják az evolócionálisan beléjük ivódott vadember szellemet, nem pont azt jelenti hogy nem lenne szabad beteleíteni afrikát? Csak kérdezem

[link]

aug. 6. 17:00
 13/40 anonim ***** válasza:
47%

Szóval mert walesi születésű és keresztény hitű ez azt jelenti hogy nincs itt semmi látnivaló? Ezzel legitimáljátok 3 gyerek késelését?

Ti tényleg trollok vagytok. Bezzeg ha veletek történne ilyen ti visítanátok leghangosabban.

aug. 6. 17:01
 14/40 A kérdező kommentje:
11 Létezik divatkereszténység. Ha én azt mondom magamra, hogy hithű liberális, baloldali, szabadkőműves vagyok és ezt terjesztem elhiszed? Ezt mondtam. 20 éves kislányvagyok, mert 50 éves pasiként így értelmezem magam. Ugye elhiszed?
aug. 6. 17:01
 15/40 A kérdező kommentje:
Minden betelepültet megkersztel az állam és megszűnik a migránsbűnözls?😅
aug. 6. 17:02
 16/40 anonim ***** válasza:
35%

#12: van tudományos bizonyíték erre az "evolúciósan beivódott vad szellemre"?

Illetve mivel magyarázod, amikor egy nem bevándorló hátterű csinálja?

aug. 6. 17:03
 17/40 anonim ***** válasza:
0%
#13: nem lehetsz ennyire ostoba, szóval csak troll lehetsz. Megelőlegzem a bizalmat.
aug. 6. 17:04
 18/40 anonim ***** válasza:
34%
A nem miért nem opció kérdező? A sima Nem?
aug. 6. 17:07
 19/40 A kérdező kommentje:

Az evolúció a bizonyíték. Olvass könyveket

A fehér ember is gyílkol,csak sokkal kevesebbszer vagy pénzért. De ez így 3 kislényt meg 2 felnőttet csak mert....

aug. 6. 17:08
 20/40 A kérdező kommentje:
18 A nem a legelső opció. Megunják és hazamennek. NEM TUDSZ SZÖVEGET ÉRTELMEZNI!
aug. 6. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!