Vajon él-e még Soros György?
Figyelt kérdés
Véleményedre vagyok kíváncsi, van aki szerint testvére Soros Pál nyilatkozik a nevében.aug. 4. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Igen Soros György ma az élők között van
Tudtommal nem él már
Nem foglalkozom vele, nem érdekel
13 szavazat
2/7 anonim válasza:
Nagyon idős már.
Szerintem kB a vegetatív szinten létezik már.
Ott vannak az ápolói, akik tisztába teszik, néz üvegesen.
Megetetik.
Napi 1 órára kitisztul az elméje és felfogja hogy bakker... Itt vagyok egy el öregedett testben és még fogok halni...
Aztán elmúlik az 1 óra és visdzasüpped az elbutult demenciába és vigyorog bután mikor este megetetik.
Sz ar dolog a vénség.
3/7 anonim válasza:
Tök mind1, mert ha nem akkor majd valaki más veszi át a szerepét.
Ő csak a Deep State csicskája volt. A nagykutyákat nem látjuk...
4/7 anonim válasza:
Soros Pál 2013-ban meghalt. Egy google keresés, kérdező.
5/7 anonim válasza:
Igen abban igazad van hogy egy google keresés, de abban nem hogy a kérdésben szereplő Soros Győrgy nem halott hanem él 93 éves.
6/7 anonim válasza:
5: a kérdező azt találta írni, hogy Gyuri bácsi nevében a bátyja, Pál nyilatkozik. Erre jegyeztem meg, hogy ő már aligha, mivel meghalt. Soros György természetesen még él.
7/7 A kérdező kommentje:
aug. 9. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!