Kamala Harris kit választ majd alelnök-jelöltjének?
Bident
Vicc nélkül, alelnök választásnál általában elv, hogy legyen valami diverzitás, tehát valaki olyan, aki az elnökjelölttől radikálisan eltér. Így választotta:
- a fiatal Kennedy a déli, veterán Johnsont
- az idős fehér Biden a relatíve fiatal, ázsiai-fekete Harrist
- először a világias Trump a fundamentalista Pence-t, aztán a pusztán idős Trump a fiatal Vance-t
Ettől Clinton tért el azzal, hogy déliként egy másik, kb. vele egyidős másik délit választott magának (Al Gore).
Szóval, ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, Michelle Obama szinte 100%, hogy nem lesz alelnök. Nagy pénzt tennék rá, hogy egy fehér férfi lesz az.
Pete Buttigieg jó választás lenne, de ebben az országban nem fognak egy meleget megválasztani még jó ideig.
Gavin Newsom nem valószínű, mert ő is kaliforniai.
Szerintem Josh Shapiro lenne a kényelmes választás: Pennsylvania visszakapna valamit, és a republikánusok nehezebben találnak rajta fogást.
De nekem az egyik listát átnézve, nekem Mark Kelly tűnne izgalmas választásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!