Hogy ülhetett be az EU parlamentbe az antifa terrorista ?
Nem érted, hogy bírósági ítélet kell ahhoz, hogy a reményed megvalósuljon?
De sebaj. Miért pont ezt értenéd meg?
Ha arra irányul kérdésed, hogyan volt rá joga, fentebb már leírták. Nem vagyok nemzetközi jogász, a mentelmi jog másképp lehet szabályozva magyar és EU képviselőkre, de úgy tudom, pl. erőszakos bcs. esetére nem érvényes. Illetve köze volt hozzá, hogy még nem volt jogerősen elítélve (más kérdés, hogy töketlenség miatt, vagy tisztelt bírók szándékosan húzták eddig).
Ha arra irányul kérdésed, hogy volt rá módja, hát mert egyre nyilvánvalóbb, hogy az EU szerveit az USA DS a markában tartja, nem érdekük, hogy az óvilág erős konkurrensük legyen – így mindent megtesznek gyengítésére (lásd ukrajnai háború is). Az nekik a jó, ha az Európai Parlamentet is minél inkább az ő érdeküket kiszolgáló alakok töltik fel. Általuk felülről szervezett módon ezt a személyt irányítottan odasegítették, persze kellett hozzá jónéhány olasz szavazata. De ha az ő kezük alá dolgozó olaszországi pártszervezetnél elérték, hogy a listájuk élén ő legyen, akkor onnantól egy akkora országban esélyesen akad annyi szavazó, aki be tudja ültetni a hatalomba. A leninista baloldalon belül is számos törésvonal van, de úgy tűnik, még mindig jobban összedolgoznak, mint a patrióta hazafiak, akik keresik ugyan egymás szövetségét, de ilyen-olyan sértődöttségek mentén, érzelmi alapon nehezen képesek feladni azt a szekértábor-harcot, ami miatt egyre darabolódik a jobboldali egység.
Nem tudom, de én is fel voltam háborodva rajta. Beválasztották a pártját, így került be. Egy demokratikus államban minden joga megvan ahoz, hogy antifasiszta szervezetet alapítson (ahogyan nekem is, hogy mondjuk náci vagy hungarista mozgalmat), de ahoz, hogy random embereket az utcán csak azért mert jobboldalinak tűnnek szétverjünk, ahoz nincsen.
Én is csodálkozom rajta, hogy itt kiengedték a börtönből, és még aztán ő volt felháborodva, hogy mi itt diktatúrában élünk mert a kommunista jelszavak nem láthatnak napvilágot. Hát 1.: mi megszenvedtük a kommunista diktatúrát, 2.: az rendben van, hogy kommunista vagy, de azért ne verjél már szét embereket az utcán. És még azzal is panaszkodott, hogy patkányok között kellett ülnie a börtönben. Szívesen mondtam volna neki, hogy egy szovjet gulágban is hasonló körülmények voltak.
De az EU tele van ilyen bűnöző politikusokkal, csak pár példa: Ursula rendelt SMS -ben vakcinákat az EU -s adófizetők pénzén, közben a férjével korrupciós bortányba keveredett, Guy Verhofstadt (Orbán legnagyobb kritikusa) tavaly került korrupciós botrányba miután köszpénzen újította fel a házát meg offshore cégekkel keveredett botrányba, meg hát a mi kormányunkból is ülnek ott páran akik korruptak. Bár szerintem igaz az az állítás, hogy nincs olyan politikus, aki ne lopna.
ha megnézed az eus politikusok mindig felfelé buknak:
ursula: német hadügyminiszterként szétk*rt mindent, ep elnök lett, a vakcina és korrupciós botrány után is ott van.
eva kaili és jópár társa ellen eljárás van mégis járnak szavazni.
guterres: kézzel-lábbal, foggal-körömmel építette lefelé portugáliát, most ensz elnök.
rutte: a hollandok nem kértek belőle mert a mezőgazdaságot gáncsolta orrba szájba, most nato főtitkár lesz.
kérdező, semmi okod meglepődni. különben az olasz "zöldek és baloldal" párt karolta fel, na hát ilyenek ezek a zöldek meg balosak.
Legfőbb ügyészi szintről fogják kezdeményezni Ilaria Salis mentelmi jogának felfüggesztését az EP-től
2024-06-13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!