Az EU nem tolja túl egy kicsit a zöldpolitikát és a klímahisztit?
Figyelt kérdés
A 2 ütemű láncfűrészekre és fűkaszákra is katalizátort kell gyártani, mert különben nem felelnek meg az emissziós normáknak. Az embereknek viszont van esze és az első dolguk lesz leszerelni a katit.
Az EU ezzel csak azt érte el, hogy még egy plusz alkatrészt hoznak létre a gyártók feleslegesen. Döbbenet mennyi eszük van ezeknek a sötétzöld döntéshozóknak.
Ez csak egy példa volt. De akár lehetne említeni az atomerőművek bezárását is.
júl. 30. 15:04
21/25 anonim válasza:
Ezt milyen jogszabályból olvastad ki, hogy a nyugati multik gyárthatják az autóikat Kínában az új szabályozás szerint?
22/25 anonim válasza:
#21 Konkrétan az autógyártásról csak te beszéltél, én általában véve a nyugati multikról beszéltem.
23/25 anonim válasza:
Akkor nevezd meg azokat az autógyártáson kívüli dolgokat, amiket nyugati multik Kínában gyártatnak és behoznak ide úgy, hogy nem felelnek meg a környezetvédelmi előírásoknak.
24/25 anonim válasza:
#23 Pl. minden, ami elektronika. Elég tekintélyes szegmens.
25/25 anonim válasza:
Engem inkább a klímahiszti hiszti zavar. Hogy az ember már nyugodtan nem is hisztizhet hogy romlik a klíma, mert jönnek hisztizni hogy nem romlik, és akkor az ember már azt se tudja mit is akart hogy megjavuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!