Mit szól hozzá a Fidesz, hogy Kamala Harris utolérte a közvélemény-kutatásokban Trumpot, s már néhány csatatér államban is vezet?
"Ő uszította a csürhét a capitóliumra?"
Senki sem uszított. Hülyék mindenhol vannak.
"De még büszke is rá, hogy a legnagyobb Izrael barát elnökként tartják számon,"
Érdekes, én korábban azt hallottam, hogy oroszbarát, és Putyinék akarták meghekkelni a válsztásokat Trump javára. Az orosz meg nem izraelbarát.
"aki támogatta a palesztinok elleni háborút."
Tavaly ki is volt az elnök? És kik támadtak elöször?
"Ugye fidesz szavazó is vagy?"
Én 2002-ben szavaztam utoljára, akkor is ellenük.
Bár nemt duom rájöttél-e, 2 2,5-ös emberrel kommunikálsz.
Egyébként mi köze az amerikai elnökválasztáshoz, hogy magyarisztánban ki mire szavaz? Kb. ennyi logika van a többi Hsz.-odban is.
Szerintem térjünk még ki arra is, hogy Kim Jong-un is nukleáris kísérletet hajtott végre, meg Peking is fenyegeti Taiwant, tehát ebböl már egyértelmü, hogy Trump háborúpárti.
A mostani vezetés meg felebaráti szeretetböl akar Tomahawkokat telepíteni Európa közepére.
19: pl az ilyen "magányos merénylőket" is a cnn, msnbc féle demokrata szócsőnek nevezett médiák hergelik fel, amik m1 módjára tolják a propagandát hogy kit kell utálni.
amíg nálunk az m1-en gyurcsányozás megy, addig az usában a cnn-en meg a trumpozás.
miután volt hogy hitlerhez hasonlították, vagy ilyen ostoba demagóg szövegeket mondanak az ottani hírekben hogy "trump veszélyt jelent a demokráciára" előfordul hogy egy kattant fegyvert szerez és ilyeneket csinál.
szóval ott a hergelő a demokrata párttal szimpatizáló média.
"Meg ezek a közvélemény kutatások hogy működnek?"
Ezen szoktam én is mindig röhögni. Akiknek kedvezö az eredmeýn, azok szerint mindig köbevésett igazság, akinek meg kedvezötlen, azok szerint kamu.
Mint mindig, középen az igazság.
Nyilván, ha liberális véleményeket akarok hallani, akkor nem egy mihazánk rendevény résztvevöit fogom kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!