Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajna sem EU sem NATO tag...

Ukrajna sem EU sem NATO tag sem lesz, mert nem tudjuk fizetni?

Figyelt kérdés

Meglepetésemre Orbán Viktor ezt mondta Tusnádfűrdőn, pedig neki az lenne a politikai érdeke, hogy azt mondja hogy még ezt is lenyomják a torkunkon. Ő már ebben is előre lát. Neki nem igaza van, hanem igaza lesz!?

Nem tudja az EU fizetni Ukrajnát. Már most arról tárgyalnak, hogy Kijev az általunk felvett hiteleknek csak az 50% vagy 20%-át fizesse-e vissza és még nem is kezdétk meg törleszteni. Hútziher hogy el fogják engedni. Nem tudnak miből fizetni és eközben egyre több és több pénzt követelnek minden nap. Ki fogja ezt bírni? Nem csoda, hogy nem adják oda a jogos megszavazott pénzeink és migránsbírságot találnak ki, mert pénzre van szüksége brüsszelnek...

júl. 27. 19:25
A kérdező szavazást indított:
Ukrajna sem NATO sem EU tag nem lesz
Ukrajna EU tag lesz
Ukrajna csak NATO tag lesz
EU & NATO tagok is lesznek
17 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Ha Ukrajna EU/NATO tag lesz annak az au előnye lenne, hogy annál előbb össze fog omlani a nyugati judeoliberális rendszer.

Ennek én mint aki már szerencsére nem él az EU és NATO-ban csak örülni tudok.

(ha ballibbant vagy el ne felejtsd a piros kezet nyomkodni)

júl. 27. 19:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Orbán Viktor megelőlegezte, hogy nem fog Brüsszel irrálisan sok pénzt elvenni alakosságától és ezt belátva, hogy nem tudja ésszerű keretek közt finanszírozni az USA háborúját feladja. Én nem vagyok ennyire bizalommal Brüsszelre. 😅
júl. 27. 19:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ennek szempillantás alatt vége lesz mint a járványnak. volt nincs.
júl. 27. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

AZ EU-ba tőlünk függetlenül sem fogják beengedni, mert akkor minden EU-s pénzt ő fog kapni.

NATO-ba pedig nem fogjuk beengedni, mert megfenyegetett minket, ráadásul megbízhatatlan is. A fenyegetés már hadüzenetnek számít, komolyan kell venni.

júl. 28. 05:24
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
EU tagságot 2015-re, 2020-ra, 2023-ra, 2024-re, majd 2025-re ígérték. Ezeket a sajtó is rendszeresen lehozta hogy már csak ennyit kell várni. Na ez fog menni örökké. Szivatnak hogy a nép ne lázadozzon. De egyre szkeptikusabb az ukrán lakosság is. NATO tagság már 2030-2050 körülre van ígérve 😂
júl. 28. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Időközben 2030-ra tették az EU tagságot. Itt a 2025-ös ígéret: [link]

Az új: [link]

Ez megy 10 éve, ez a hatodik üres ígéret.

júl. 28. 12:12
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
6: olyan ez mint a főnök és a fizetésemelés: "dolgozz meg érte és majd lehet hogy kapsz" :D
júl. 28. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag és gyakorlatilag háborúban álló országot nem vehetnek fel egyikbe sem. Ha meg valahogyan leállna és véget érne a háború akkor viszont lehetséges. Bár szerintem a békeszerződésben (ha a béketárgyalások útján történő lezárás fog megtörténni) akkor le lesz írva, hogy Ukrajna semleges ország kell, hogy maradjon. Bár szerintem a háború is a NATO Oroszország ellen történő uszítása miatt tört ki, de ez csak az én véleményem.

A hitlekre vonatkozó állításaidról már most megmondom, hogy nem fognak tudni (és nem is kell majd) visszafizetniük egy fillért sem.

júl. 28. 23:16
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudok arról, hogy az Unióhoz nem lehetne csatlakozni hadviselő félként. Bár lehet, hogy nem lehet, ekkor ma is érdemes volt korán kelnem. Oroszország nem ellenzi az uniós csatlakozást, így bármi is lesz a békeszerződésben, az nem fogja tiltani az uniós tagságot. Kérdés, hogy lesz-e addigra Európai Unió.
júl. 29. 05:03
 10/11 anonim ***** válasza:
9: Szerintem az EU -hoz sem lehet, mondjuk az egy gazdasági unió, tehát semmi köze nincsen a hadviseléshez, így oda még elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg csatlakozzanak ha vége lesz a háborúnak. Viszont hacsak nem az ukránok győznek a NATO tagságuk esélytelen.
júl. 30. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!