Az iszlámot miért nem merik provokálni az olimpián?
Figyelt kérdés
Mondjuk gúnyt űzni valamelyik muszlim művészeti tágyból?júl. 27. 14:34
1/37 anonim válasza:
Mert azt tudják, hogy nem lehet.
Nem is ez a kérdés. Az a kérdés, hogy a keresztények miért hagyják.
2/37 anonim válasza:
Nagyon egyszerű erre a válasz, ha a magyarság úgyérzi, hogy provokálták őket, a magyarok hivják vissza a teljes küldöttséget és hagyják abba a folyamatos sirást.
3/37 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem merik? Csak épp egyáltalán miért tennének ilyet?
4/37 anonim válasza:
Kik a keresztények egyébként? Merthogy, mi magyarok, mi nem vagyunk keresztények, az annyira biztos, mint, hogy az apa férfi, az infláció meg nő.
5/37 anonim válasza:
Én a keresztényeket szoktam kigúnyolni. Szektások akik egy ókori mesekönyvnek jobban hisznek, mint a saját szemüknek. Hisznek olyan dologkban, amikre nincs semmi magyarátat. Az ilyen embereket én elvből megvetem
6/37 anonim válasza:
Azért, mert Franciaországban több ember biztosítja az olimpiát, mint amennyi emberrel Putyin megtámadta Ukrajnát. A muszlimok alapból forronganak manapság, egy szikra, és Párizs ég, ami az olimpia alatt nem lenne túl szerencsés. Ráadásul amikor valaki utoljára viccelődött ezzel, nemsokra rá elvesztette a fejét. A béke vallásával nem lehet csak úgy viccelni, mert belehalsz.
7/37 anonim válasza:
Hogy jön ide egyáltalán bármilyen vallás? Egy olimpiai megnyitó nem vallási műsor, szakadjatok már le erről a hülyeségről.
8/37 anonim válasza:
A keresztényeket sem provokálták mert az igazi keresztény -az Iványi Gábor féle keresztények-liberális, itt max a képmutató egyházakat provokálták
9/37 A kérdező kommentje:
A hívek is tagjai az egyháznak. De itt most bárki komolyan gondolja, hogy ezek után az ilyen drága Queen féle torzó szörnyetegeket jobban el fogja fogadni a többségi társadalom? Mintha valaki szándékosan le akarná járatni az egész transz közösséget.
júl. 27. 15:20
10/37 anonim válasza:
#9 Ha férfiak léptek volna csak fel, akkor te azt úgy élnéd meg, hogy a férfiakat le akarják járatni, meg hogy a férfiak soha sem lesznek elfogadottak a társadalomban és amúgy sem kíváncsi rájuk senki?
Volt egy műsor, ami egyeseknek tetszett, másoknak nem, megint mások meg sem nézték. Gondolj bele, az olimpiai megnyitón kívül pl. hány olyan koncertet rendeznek Európában, ami neked nem tetszene. Rendben van hogy egy műsor nem tetszik, nekem sem tetszett, de ezt mindenféle vallási háborúkra meg társadalmi dolgokra átvezetni úgy hülyeség, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!