Az ukránok és a nyugat mikor fogja már fel, hogy az oroszokkal nem lehet bírni?
Szép lassan haladnak előre az oroszok. Még az ukránokat nagyjából megértem, hogy hisznek a győzelemben. Saját hazájával szemben elvakult az ember.
Na de a nyugati országok nem látják reálisan helyzetet? Még mennyi embert akarnak bedobni a darálóba?
Már 1 évvel ezelőtt tárgyalóasztalhoz kellett volna ülniük, mert már akkor látszódott, hogy nem fogják kirakni az oroszokat.
Ráadásul akkor még jobban is álltak.
Már a Krím elfoglalásakor a legszigorúbb szankciók kellettek volna az oroszok ellen. Egyszerűen azt hiszik nekik mindent szabad. Putyin a hatalma megtartásáért egy egész háborút kész volt kirobbantani.
Kérdező: Egyébként jól fizet orosz propagandistának lenni és ilyen kérdéseket naponta kiírni?
# 1
Ki a francot érdekel a Krím ? Lehet, hogy tégedet igen, csak nem tudom miért, de engemet maximálisan hidegen hagy, hogy Kié a Krím, nekem nem rosszabb az életem, hogy az oroszoké.
Miért pont azért ?
Az USA agresszió az jó ?
Az Orosz háborúzás meg rossz ?
# 2
Ja persze.
Már Anglia, és Portugália lerohanására készülnek az oroszok.
És még az Atlanti-óceán sem tudja őket megállítani.
6-os kommentet olvasva kb így néz ki az ukrán trollközpont bérkommentelőinek feje ha bekapcsolnád a webcamjukat:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!