Fideszesek, mit szóltok hozzá, hogy esélyesen egy színesbőrű nő lesz az USA következő elnöke?
Figyelt kérdés
Aki maga sosem szült, hanem 2 gyereket fogadott örökbe, a melegeket is támogatja.júl. 25. 15:04
1/11 A kérdező kommentje:
Még az is lehet, hogy Michelle Obama indul, s nyeri meg. Igazából mindegy, csak Trump ne térjen vissza.
júl. 25. 15:04
2/11 anonim válasza:
azt, hogy johetne M.o-ra, Orbannak mint rabszolga
3/11 anonim válasza:
Én a helyedben nem lennék ennyire optimista, de lényegesen fontosabb, hogy itthon jó kezekben az ország.
Majd az amerikaiak eldöntik, az ő dolguk.
5/11 anonim válasza:
Szerintem a mi hétköznapi életünket nem befolyásolja egyáltalán.
6/11 anonim válasza:
Hát azért egy orosz invázió amire Trump épp rábólintani kíván Ukrajnában, hogy a megszállt területeket Putyin elharácsolhassa - befolyásolja az életünket. Ilyen szempontból tényleg bárki jobb lenne Trumpnál.
Republikánus oldalról is sokan utálják, csak most a háttérbe kerültek.
Bush Cheney család pl.
7/11 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy Trump már színesbőrű nőnek minősül XD
8/11 anonim válasza:
Trump is színesbőrű, mert narancssárga.
9/11 anonim válasza:
8: a fehér is egy szín.
mitől esélyes h színesbőrű nő lesz? mert egy közvélemény kutatás azt mondta?
hány ilyen volt már. ne dédelgessétek magatokat álomba mert még koppanhattok.
10/11 anonim válasza:
Az hogy a melegeket támogatja annak nem örülök, de nekem nagyobb baj, hogy támogatja Zsét meg az ukránokat. Ha az a színesbőrű néger Kamala nyer, ez a háború még el tart majd egy darabig... Egyébként meg igen, majd az amerikaiak ezt jobban tudják, egy-két közvélemény kutatást kivéve mindegyik azt mondja, hogy még így is Trump fog nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!