Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kamala Harris intellektuális...

Kamala Harris intellektuális fölénye Trumppal szemben milyen súllyal fog a latba esni a választások során?

Figyelt kérdés

júl. 23. 16:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10:

Éppenséggel az egyik diplomámat egy amerikai egyetemen szereztem, de ez most mindegy. Én sem magasztalnám az egekbe Harris intellektusát, de jelen esetben a mérce nem az ég, hanem Trump.

júl. 23. 23:06
 12/17 felkelhetetle ***** válasza:
54%

11

,,Éppenséggel az egyik diplomámat egy amerikai egyetemen szereztem"

Akkor hogyhogy nem beszélsz angolul, legalább annyira, hogy megállapitsd a nyilvánvalót?

júl. 24. 00:36
 13/17 A kérdező kommentje:

12:

Meglátjuk, hogy a következő vitán melyikük fog butábbak tűnni. Utána térjünk vissza erre.

júl. 24. 00:38
 14/17 felkelhetetle ***** válasza:
66%

13

Nem mintha lényeges lenne, Trump visszi a showt, más nem kell a népnek, intelektussal meg sehol sem lehet választást nyerni.

Trump fog nyerni, hacsak nem csalják el megint...

júl. 24. 00:43
 15/17 anonim válasza:
júl. 24. 04:24
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
Trumphoz képest is a kukában van a nő intellektusa, sőt egy átlag amerikai polgárhoz képest is. Azt nem mondom, hogy Bidennel vetekedhet, de nincs nagy messzeségben tőle.
júl. 24. 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
35%
#2 igen pl Elon Musk is milyen buta, önerőből lett a leggazdagabb. Amíg nem állt ellen a wokeizmusnak addig persze ő volt nektek a messiás 🤣
júl. 24. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!