Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Biden miért nem hajlandó...

Biden miért nem hajlandó visszalépni?

Figyelt kérdés

Már a Demokrata Párt többsége is a leváltését szeretné.

A Demokraták belülről nem tudják eltávolítani a jelölti posztról, csak maga mondhat le?

2024. júl. 21. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Igazából szerintem nem ő dönt, közös döntés lesz.
2024. júl. 21. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő kapta a legtöbb jelölést az előválasztásokon és sikeresnek tartja az elnökségét.
2024. júl. 21. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert voltaképp ő is csak egy vénember, aki 80 éves korára makacsabb és értetlenebb mint egy öszvér. Azt ismételgeti csak, hogy egyszer már megverte Trumpot, most meg ismételten megnyerte az előválasztásokat akkor miért kellene visszalépnie az utolsó pillanatban? Ebben amúgy van némi igazság, valóban túl kevés idő maradt már arra hogy a Demokrata Párt egy Trump ellen esélyes jelöltet találjon és novemberig még megeshet valami hirtelen "gamechanging" dolog.
2024. júl. 21. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
27%

Mert eddig csak megerősítést kapott, és egy elnökjelölt jelölt vitán való durva leszereplés kellett ahhoz, hogy ellene forduljon a pártja.

Én azt nem értem, hogy a felesége miért nem mondja neki, hogy vagy visszalép, vagy eltöri mindkét kezét lábát.

2024. júl. 21. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Megtette
2024. júl. 21. 20:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!