Trump direkt ilyen alelnökjelöltet keresett magának, aki szerint az abortusz egyenlő a szolgasággal, illetve pár éve Hitlernek nevezte Trumpot?
10
Rohadt drága tabletta a 3 hónapra elég 10 ezres cucc? Na ne már...
Amúgy meg felfoghatatlan baromság tiltani az abortuszt. Mindenki rendelkezhet a testével és pont.
A fogamzásgátlás kapcsán történő felvilágosítás üdvözlendő. Végső soron mindnekinek az az érdeke, hogy minél kevesebb abortusz legyen, de nehogymár ne legyen joga a nőnek eldönteni, hogy akar-e egyereket vagy sem.
@12
abortusz= gyerekgyilkosság. Pont.
12: igen, drága ez sokaknak. Főleg egy kiskorúnak, akinek saját pénze sincs. És mondjuk nem is akarja, hogy a szülei tudjanak róla, tőlük se kér.
De gumit se használnak sokan. Fiúk nem szeretik, lányok meg hagyják magukat így is, nehogy elveszítsék a fiút.
13
Nos, nem, ugyanis embrió nem egyenlő gyerek. 😂
Csapd fel a hetedikes biológia tankönyvet, aztán gyere vissza hisztizni.
14
Garantálom, havi 3000 forint olcsóbb, mint eltartani egy gyereket, de még az abortusznál is olcsóbb, ha már itt tartunk. Konkrétan a leggazdaságosabb megoldás.
És ettől még nem vagyok abortusz ellenes.
@15
Arra inkább neked lenne szükséged, hogy különbséget tudj tenni embrió és magzat között...
16: neked olcsó. De másnak nem. Vannak, akiknek betétre, tamponra sincs pénzük. Nem mindenki úgy él, mint te, mi.
A következményekbe meg nem gondolnak bele. Ezért is van ennyi abortusz. Ahogy már írtam, ezt használják fogamzásgátlásnak. USA-ban nem tudom, mit a helyzet, de nálunk sokan már a 4., 5. abortuszukon vannak túl. Nem egy véletlen baleset.
18
Felnevelni a gyereket akkor is többe fog kerülni, mint havi 3000, az ég áldjon meg... Azt ne mondd, hogy akár a legótvarabb körülmények közt életben lehet tartani egy csecsemőt kevesebb pénzből, mert dobok egy hátast...
A sok okoskodónak: A magzat sem egyenlő a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!