A világ történelmének minimális ismerete mellett, melyik tűnik reálisabbnak?
Figyelt kérdés
A szavazás mellett, az érvelés is érdekel. Akár történelmi példákkal alátámasztva.júl. 15. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Random 18 éveseknek vagy éppen öregembereknek eszükbe jut csak úgy merényletet elkövetni az országaik vezetői ellen, ráadásul sikerrel.
Ezeket az embereket, zsarolással, a mentális egészésgüket kihasználva, esetleg anyagi javakkal ráveszik a merényletekre.
14 szavazat
1/2 A kérdező kommentje:
A "sikeresség" alatt azt értem, hogy megsebesítik az áldozatukat. Amit szerintem, tekintve, hogy milyen durván védett célpontokról van szó, háborús veteránok is megirigyelhetnének.
júl. 15. 22:30
2/2 anonim válasza:
a szabadságharc leverése utáni Ferenc József elleni merénylet sem úgy volt,hogy azt a magyart kihasználtak volna,megfenyegették volna vagy miegymás.
volt egy elképzelése,egy vágya Magyarorszaggal kapcsolatban,amit Ferenc József megakadályozott.
ezekután eltervezte és elkezdte végrehajtani a merényletet. ide nemkellett valakinek a közbenjárása.
szerintem Trump elleni merényletnél sem kellett közbenjárás, elég,ha egy valaki elhatározza magát és cselekedni akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!