Sajnálod a Trump elleni magányos harcost, hogy lelőtték Trump miatt?
júl. 14. 21:54
11/20 anonim válasza:
Ez harcos volt hanem egy félkegyelmű.
12/20 anonim válasza:
A szüleit főleg, de nagyon.
Talán csak nem volt elég idejük a gyerekükkel foglalkozni, őt meg felzabálta az internet.
Egy intro gyerekről az életben nem mondod meg, miket tervez, mit csinál szívesen.
13/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy introvertált volt-e, de arra vannak adatok, hogy kitaszított volt és bully-ingolták (hogy van ez magyarul?) a suliban:
júl. 15. 05:57
15/20 Rudolf Reichenberg válasza:
Nem sajnálom, egy elmebeteg terrorista. Az meg nem mentség, hogy zaklatták, attól még ugyanolyan bűn, hogy embert ölt és gyilkos szándékai voltak.
16/20 anonim válasza:
Nem, egy férget sosem sajnálok, aki ilyet tesz,váz pedig féreg.
17/20 anonim válasza:
"Ettől még ő is egy ember volt, aki kockára tette az életét egy ügyért, amit helyesnek gondolt."
Az olyan nem ember, aki fegyvertelenekre támad fegyverrel lesből! Az ilyen egy veszett kutya, amit le kell lőni. Igaz ez az iskolai lövöldözőkre is!
18/20 anonim válasza:
Hát aki embereket akar megölni (legyen politikátől független vagy függő) azt nem fogom sajnálni.
19/20 A kérdező kommentje:
Csak így tovább; adjátok ki démoni indulataitokat!
júl. 15. 14:21
20/20 anonim válasza:
Engem is bedarált a rendszer még sem sajnál senki. Azért hoztam amúgy létre, hogy ne kerüljek lépre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!