Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vajon sikerülhet a "patrióták...

Vajon sikerülhet a "patrióták európáért" nevü szélsőjobbos frakciót tartósan visszaszorítani/peremen tartani az EU parlamentben ?Én remélném hogy IGEN, mert ha nem sikerül az "európai egyesült államok" álma elveszik akár 50 évre is. Vélemények erről?

Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 06:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez az a frakció, amiben Orbán is benne van, és az összes környező ország szélsőjobbjával szövetkezve próbálnak az Európai parlement 3.ereje helyett a 2. vagy 1. pozicióra törni.
2024. júl. 14. 06:47
 2/13 anonim ***** válasza:
22%
A szuverén nemzetek koalícióját támogatom
2024. júl. 14. 06:49
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Európai egyesült államok?? Ne akarjunk ilyet.
2024. júl. 14. 06:49
 4/13 anonim ***** válasza:
68%

3, nem tudom, hányan vagytok, de én akarok ilyet.

Azt hiszem az amcsik, a legjobb példa arra, hogy ez mennyire jó ötlet is.

Egyébként hosszútávól elkerülhetetlen ez, annyira globalizálódik a nyugati féltek, hogy nem fognak tudni fennmaradni azok az országok, akik nem képesek belátni, hogy az egy egyéni politikusok érdekei nem képesek megoldást találni a jelen problémáira.

2024. júl. 14. 06:53
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Isten óvjon az egységesen jó fizetésektől és életszínvonaltól! Az maga a sátán! 🤣
2024. júl. 14. 06:53
 6/13 anonim ***** válasza:
16%
Ez annyira fog működni mint a Szovjetunió. Pont annyi közös van egy finnben meg egy portugálban mint amennyi közös volt egy litván és egy tadzsikban.
2024. júl. 14. 06:56
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

6, nem, ha önkéntes alapú és senki sem kötelez téged arra, hogy csatlakozz, vagy bent maradj.

A ruszkik ezt a lehetőséget nem adták meg nekünk.

Egyébként mégegyszer leirom, ha az Amerikai Egyesült Államokban egy egymással háborúzó, széteső nemzetet egységesiteni tudott, úgy, hogy ráadásul -a hidelmek ellenére- az államok önrendelkezési jogának jelentős része, ugyanúgy fennmaradt, szerintem igenis, ez a megoldás.

2024. júl. 14. 07:01
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Van egy óriási különbség!

Az EU-ba önszántukból lépnek be a tagállamok és a vezetők közösen irányítanak. Nem egy félkegyelmű diktátor adja az ukázt!

2024. júl. 14. 07:02
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

A szuverén nemzetek Európája már létezett az Európai Unió előtt.

Volt is háború gazdagon. És nem csak a két világháború.

Mi jó volt abban?

2024. júl. 14. 07:45
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem elsiklottunk a kérdés felett azért, mert mindenki arról szeretne véleményt alkotni, hogy az USE az egy kívánt vagy egy utált dolog... nem ez volt a kérdés!

Az én meglátásom szerint nem fog sikerülni, sőt én úgy látom, hogy távolodni fogunk ettől. Harmadik erőként beszélnek erről a koalícióról, de lesz még 2. erő is és ha még ehhez bizonyos kérdésekben csatlakozik a szuverén nemzetek koalíciója is, az még tovább erősíti a közös álláspontjaikat. Egyébként a szuverén nemzetek koalíciójában vannak az állítólag szélsőjobbosok. Ahogy te is szélsőjobbként említed meg a Patriótákat is, úgy beszél róla a nyugati sajtó egy jelentős része is, így már nem fegyver ellenük ez, a saját hibájukba estek ezzel, ugyanis, ha együttműködnek a szélsőjobbal bizonyos kérdésekben, az sem támadási felület, hisz nem lehet félreállítani szélsőjobbozással azt, akit eddig is szélsőjobboztak. :D Ha egy picit is figyeltek volna pl. a magyar politikára, a 2000-es évek magyar politikájára, akkor ezt láthatták volna előre, hogy hiba. A néppártra szerintem beköszönt a tél. Na nem most, mindjárt hétfőn, de idővel igen. Most, hogy létrejött a Patrióták, elkezdheti az európai szintű politizálást Orbán Viktor és hogyha nálunk ez működőképes, akkor EU szinten is működőképes lesz. Ezek a pártok egymást fogják segíteni hatalomra avagy nagyobb befolyás szerzésére, a következő EP választásra megjön a fordulat. Mire fordul a világ, addigra fogunk fordulni mi is, mert az a mi keresztünk, ált. így szokott lenni, valahogy úgy direkt kényelmetlennek éljük meg azt, ha nem vagyunk szopóágon, nekünk az a komfortzóna mert az a megszokott. Persze most ezt ne úgy értsétek, hogy azt írom, amit legszívesebben szeretnék, hogy mit szeretnék az teljességgel lényegtelen, mert az nem válasz a kérdésre, nem az volt a kérdés.

2024. júl. 14. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!