Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Aki követi rendszeresen az...

Aki követi rendszeresen az eseményeket attól kérdezném. Hogy áll most az Orosz-Ukrán háború? Látszik már valami féle megoldás? Vagy a vh-felé tartunk?

Figyelt kérdés
júl. 10. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem trollkodsz!

A covid is kimaradt neked?

júl. 10. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Én annyira nem követem, de inkább beállt a helyzet. Egyik fél sem tud nagyobb eredményt elérni. Az atomfegyver, mint fenyegetés már uncsi mindenkinek (én sose vettem komolyan), a világháború két és fél év alatt se tört ki (hiába várta lelkesen az origo szerkesztősége), sőt a gáz és olaj is megérkezik valahonnan Európába, nem fagytak meg egyik télen sem a német nyugdíjasok.

A megoldás nem nagyon körvonalazódik, szerintem csak Putyin halála után lesz békekötés az utódjával. Ez a 70 feletti KGB-ügynök már képtelen belátni, hogy nem éri el azt, amit akart.

júl. 10. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Hogy lenne ebből világháború, mikor három faluért bedarálták az oroszok a mozgatható, vagy revitalizálható hadianyag 50-80%-át, és alsó hangon félmillió halottjuk, vagy súlyos sérültjük van?
júl. 10. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
Jelenleg is heves csaták zajlanak a napi veszteség mindkét oldalon ezer fő felett van. Jelenleg a NATO hivatalos bevonulását készítik elő (Nem hivatalosan most is harclnak ott NATO katonák leginkább lengyelek és amerikaiak) Amint a NATO bejelenti a hivatalos hadbavonulását és kihírdeti a repülés tilalmi övezet létrehozását Ukrajna felett abban a pillanatban Oroszország stratégiai vereséget szenved, mert az erőviszonyok tekintetében jelentősen alul marad. Remélhetőleg Putyin beletörődik a vereségbe és veszteségbe (fél millió halott és rokkant, tözérsége és páncélozott járműveinek nagyja odalett) de lehet hogy ez az életébe is kerül és meggyilkolják. De az is lehet hogy nem törődik bele a vereségbe és az ukrajnai csapatösszevonásokra ellőnek pár taktikai(kis) atomrakétát. Ha jósolni akarnék szerintem ebből világháború lesz.
júl. 10. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Még nem látszik semmiféle megoldás, a világháború az benne van de remélem nem lesz.
júl. 10. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Az ukrán hadsereg kezd elfogyni, míg az oroszok ukrajnai létszáma folyamatosan nő, előbb-utóbb az ukránok kénytelenek lesznek a béketárgyalásokra. Kérdés az is, mi lép majd Trump.
júl. 10. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
4: "Amint a NATO bejelenti a hivatalos hadbavonulását " csak épp ilyet egyetlen felelős NATO vezető sem ígért, épp ellenkezőleg, mind tagadja, hogy csapatokat akarna küldeni Ukrajnába.
júl. 10. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Állóháború zajlik. Oroszországnak semennyi fegyver nem elég az előrelépéshez, a győzelemhez. Az ukránok a szűkös kereteik ellenére folytatják hősiesen a hazájuk védelmét.
júl. 10. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Oroszok vesszitetek el adósodtak Kinának löszert meg Észak koreától kérnek.Amivel már sikkerült Dél koreát is be hozni az ukrán oldalon aki 15 legerőseb gazdaság.Egyre szánalmasabak az oroszok a gyermekorház rakétázása egy újab mélypont amitt elértek.És ezt mind 3 megyért nagy bajok vannak Putyinál fejben.Normális ember már rég ki vonult volna.
júl. 12. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!