Horvátország miért kedveltebb mint a valódi mediterrán Görögország?
Azért, mert autóval könnyebben elérhető.
Én például utálok repülni, végig fejfájásom van rajta.Illetve, én szeretek helyi nevezetességekből hozni,szuvenírt, fűszert...stb
Franciaországba is autóval mentünk.
Egyedül, Törökországba nem, oda sajnos tényleg csak repülővel lehet meg érdemes.
Mert horvátország gyönyörű, illetve kimondottan ráálltak a turisztikára. Elmész, van mindenféle élményprogram, a tengerpartól kezdve a vad vizi evezésen át a túrákig. Éjszaka is a városokban zajlik az élet, és emlékezni fogsz rá.
Gasztronómiailag is kifogástalanm nincsenek extrém ételek, illetve az éghajlata miatt nem lessz beteg sem a német sem a magyar.
Na meg köves tengerpart. (persze mezétláb szar menni rajta de papucsban nincs gond. Homokban meg leég a talpad, és papucsban is szar menni benne
Elmész görögországba, jó az ókori romok szépek meg érdekes de ennyi fele annyi lehetőséged sincs mint a horvátoknál
Mi alapján álitod alpból, hogy Horvátország a kedveltebb, általánoságban biztos vagyok benne, hogy Görögországba sokkal több turista megy.
Nyilván a magyarok körében Horvátország a népszerübb, hiszen közelebb van illetve maga a horvát turizmus is teljesen a magyarokra van szabva pl nagyon sok helyen tudnak magyarul, sok magyar szállásadó van illetve a kultura is közelebb áll hozánk meg nyilván nagyon szép.
Az 5-össel azért vitatkoznék abban, hogy Horvátország olccsóbb lenne, én egész biztos vagyok abban, hogy Görögoszág az olccsóbb. Horvátország teljesen a nyugat-európai turisták pénztárcájához szabta az árakat, míg Görögországban a nagyon exkliziv helyeken kívül (pl Santorini, ahova a világsztárok mennek) jóval könnyebben megfizethető akár egy kelet-európainak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!