Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek Európár tönkretesz...

Szerintetek Európár tönkreteszi a harmadik világból áramló migráció?

Figyelt kérdés
júl. 9. 09:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ezek keresztény ünnepek, nem kultúrális fogalmak, hanem ünnepek, ráadásul egyre inkább a kereskedők ünnepévé vállnak, ami abszolút nem a kultúrális tartalomról szól.

A törvényhozásnak, a jognak meg semmi köze nincs a valláshoz, mivel ez mindenkire vonatkozik, akár vallásos vagyok, akár nem.

A jog, az ilyen libsi dolog, ami normális országban, mindenkire ugyanúgy vonatkozik, kivétel nélkül.

júl. 9. 10:35
 12/21 A kérdező kommentje:

8.: Nyilván azért nem érted, mert közöd nincs hozzá. Kívülállóként elhiszem, hogy nehéz lehet megérteni. Próbálj meg rákeresni interneten.

Egyetértek azzal, hogy a fehér ember értékesebb az összes többinél. Mit tekintünk értéknek a mai világban? Abban azért nyilván meg kellene egyezni, hogy pl. a Nobel díj az a legnagyobb érték, a legnagyobb elismerés. Ebből nekünk több van, mint az egész afrikai kontinensnek. De ha ez nem érték a liberális kettős mércével, akkor mi az érték? Erről még egy liberálist sem hallottam beszélni.

júl. 9. 10:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha ennyire ismersz kérdező, akkor pontosan tudhatod, hogy mennyit jártam magyar szinházba, magyar filmen moziba, vagy magyar koncerteken, igy nyilván ki tudod ezt rólam jelenteni, hogy közöm nincs hozzá.

Az a kettős mérce, hogy közben meg a magyar kultúra haldoklik, mert a politikai akaraton túl, már semmi nincs. A magyar könyvkiadást bedarálta a kormány és politikai alapon cenzúráznak, jobban, mint az átkosban, vagy, a filmgyártás, a zene és a szinház az ugyanez. Hány botrány volt az elmúlt időszakból, hogy nem engedtek fellépni humoristákat, társulatokat, szinészeket... Abból az országból osztani Európa más részeit, ahol visszatért a TTT...

júl. 9. 10:52
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

13#

Az nem kultúra, amit Alföldi csinál.Feltételezem rá gondolsz.

Én csak a János vitézt láttam tőle.Gusztustalan volta, amit művelt vele rendezőként.

Az ilyennek semmi állami pénzt.Oldja meg maga, ha ilyen hülyeségeket akar csinálni, nem Nemzeti Színházba való.

Próbálkozott is, Átrium néven, elvileg most nyáron bezár.Szerencsére.

júl. 9. 11:05
 15/21 anonim ***** válasza:
14, rossz feltételezés volt, eszembe sem jutott Alföldi Róbert neve.
júl. 9. 11:08
 16/21 A kérdező kommentje:
13.: Értem, de nézzél rá akkor az annyira áhított nyugati demokráciákra. Netflix, és minden más is tele van négerimádattal, szinte már nincs is olyan sorozat, amiben nem nyomják az ember képébe. Ez a nagy szabadság, meg demokrácia, ugye? Libsi dolog, jogállam, mindenki egyenlő, kivéve a fehér hetero keresztény férfi.
júl. 9. 11:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Azért nézem a Netflixet -senki sem kényszerit rá, vagy tart fegyvert a fejemhez, hogy ez kötelező-, mert, nincs helyette magyar semmi, ami friss.

És nem a Netflix hibája, hogy rossz filmek készülnek nyugaton sem, mert 30 éve másról sem szól Hollywood, mint a remake-ekről és a folytatásokról, vagy a spinoffokról. Ezt sem a Netflix kezdte, hanem az, hogy, már mindent leforgattak, vagy eljátszottak, ami érdemleges volt.

De ez nem von le semmit abból a hibából, hogy Magyarországon nincs semmi, amit nézni lehetne.

júl. 9. 11:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Itt vagyok ausztriában és 3x annyit keresek mint otthon. Szóval nem, nem tett tönkre semmit.

Egyedül a vidéki magyarok agysejtjeit tette tönkre.

júl. 9. 11:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem
júl. 9. 13:07
 20/21 A kérdező kommentje:
18.: Az ne zavarjon, hogy a nagy wilkommens előtt még 4-5-szörös fizetés volt. De a te fejedben gondolom azért van 3-szoros fizetés, mert a muszlimok gazdasági csodát teremtettek...
júl. 9. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!