Csak én nem vagyok elégedett az USA "világrendőri" szerepével?
Az előző Trump éra alatt ezt szándékosan letekerték, és Biden sem kapkodott a visszacsinálásával…
Az USA-ban már vagy 10 éve hallani olyan hangokat, hogy nem teljesen fair, hogy Európa kiszervezte a védelmét rájuk, ezért jut pl.: állami egészségügyre.
Amerikai szemmel ez érthető, de mivel európai vagyok, sajnálom.
Az USÁ-val nem csak az a baj, amit Magyar Péter is elmondott, hogy csak egy másik hatalmi tömb az Oroszokkal szemben aki magát építi és nem érdeklik az emberek. Pl Az afrikai, ázsiai nyelvet sem beszéldő vadembereket számolatlanul telepítik be. Eközben az Ukrán emberek visszatoloncolják, amikor tudják, hogy a halál vár rájuk. Másrészt az ártatlan orosz menekültekből sem kérnek, amikor fehérek.
A másik baj, hogy sajnos a nyugat USA vezető rétege sátánista, pedofil, kannibál is megkockáztatom. Lásd Epsztein szigeteken rituális középkori gyermekáldozat is volt. Pizzagate. Bohamenian Grovvei erdőben rituális szertartások a démonuknak. Vagyis egy velejéig romlott, emberellenes sátánista csürhe a nyugat. Semmi jót sem érdemelnek
"A másik baj, hogy sajnos a nyugat USA vezető rétege sátánista, pedofil, kannibál is megkockáztatom. Lásd Epsztein szigeteken rituális középkori gyermekáldozat is volt. Pizzagate. Bohamenian Grovvei erdőben rituális szertartások a démonuknak. Vagyis egy velejéig romlott, emberellenes sátánista csürhe a nyugat. Semmi jót sem érdemelnek"
Na ez is lipótmezőről szabadult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!