Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak én nem vagyok elégedett...

Csak én nem vagyok elégedett az USA "világrendőri" szerepével?

Figyelt kérdés
Azok után hogy az oroszok már megint sokadjára civil célpontot lőttek, most egy gyerekkorházat, az USA-nak orosz katonai célpontokat kéne bombáznia.
júl. 9. 09:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Azért következhetett be annyi népírtás a világon, mert a világ ölbetett kézzel nézni az ilyen elmebeteg népírtó agresszorokat mint most Oroszország.
júl. 9. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem igen, csak Te.
júl. 9. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Az előző Trump éra alatt ezt szándékosan letekerték, és Biden sem kapkodott a visszacsinálásával…

Az USA-ban már vagy 10 éve hallani olyan hangokat, hogy nem teljesen fair, hogy Európa kiszervezte a védelmét rájuk, ezért jut pl.: állami egészségügyre.

Amerikai szemmel ez érthető, de mivel európai vagyok, sajnálom.

júl. 9. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
17%

Az USÁ-val nem csak az a baj, amit Magyar Péter is elmondott, hogy csak egy másik hatalmi tömb az Oroszokkal szemben aki magát építi és nem érdeklik az emberek. Pl Az afrikai, ázsiai nyelvet sem beszéldő vadembereket számolatlanul telepítik be. Eközben az Ukrán emberek visszatoloncolják, amikor tudják, hogy a halál vár rájuk. Másrészt az ártatlan orosz menekültekből sem kérnek, amikor fehérek.

A másik baj, hogy sajnos a nyugat USA vezető rétege sátánista, pedofil, kannibál is megkockáztatom. Lásd Epsztein szigeteken rituális középkori gyermekáldozat is volt. Pizzagate. Bohamenian Grovvei erdőben rituális szertartások a démonuknak. Vagyis egy velejéig romlott, emberellenes sátánista csürhe a nyugat. Semmi jót sem érdemelnek

júl. 9. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Igen, teljesen egyedül vagy a véleményeddel.
júl. 9. 09:48
 6/7 A kérdező kommentje:

"A másik baj, hogy sajnos a nyugat USA vezető rétege sátánista, pedofil, kannibál is megkockáztatom. Lásd Epsztein szigeteken rituális középkori gyermekáldozat is volt. Pizzagate. Bohamenian Grovvei erdőben rituális szertartások a démonuknak. Vagyis egy velejéig romlott, emberellenes sátánista csürhe a nyugat. Semmi jót sem érdemelnek"

Na ez is lipótmezőről szabadult...

júl. 9. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
júl. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!