Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugaton miért nem értékelik,...

Nyugaton miért nem értékelik, hogy Orbán Viktor próbál tenni a békéért?

Figyelt kérdés
Sokan kritizálták, ahelyett, hogy megköszönték volna neki, hogy felvállalta ezt a nemes feladatot. Ő nem csak beszél a békéről, hanem tesz is érte. Most igazából az EU érdeke is az, hogy kiegyezzen az oroszokkal. Nem mindegy neki, hogy pár megye ide vagy oda tartozik? A lényeg, hogy dőljön el minél hamarabb.

júl. 6. 13:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
22%

még a 24.hu fogjuk rá az oké, de az átlátszó? ne nevettesd már ki magad.

az átlátszó a másik oldal propagandája.

ne csináld már ezt hogy az egyik amit te nem hiszel el az propaganda, a másik amit olvasol/nézel az meg hiteles hírforrás. ugyanolyan propaganda mind kettő.

júl. 7. 21:24
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

"az átlátszó a másik oldal propagandája."

Mit propagál?

júl. 7. 21:31
 23/31 anonim ***** válasza:
84%

Orbánnak se fegyvere, se tekintélye, se hitelessége nincs, viszont van vastag bőr a képén, van hatalmas pofája, és lyukas zsebe...

Ha valaha béke lesz, ahhoz Orbánnak semmi köze sem lesz!

júl. 7. 22:23
 24/31 anonim ***** válasza:
22: most írtad hogy ajánlod, nyilván azért mert olvasod. akkor miért tőlem kérdezed hogy mit propagál?
júl. 7. 22:33
 25/31 anonim ***** válasza:
52%

A 23-as a frankó válasz, nem kell kötözködni - melyik oldal,

melyik oldalra húz.

júl. 7. 22:40
 26/31 anonim ***** válasza:
@24 Te írtad, hogy az Átlátszó a másik oldal propagandája. Ebből gondoltam, hogy akkor talán tudod azt is, hogy mit propagál... De ezek szerint úgy látszik, túl magasak voltak az elvárásaim.
júl. 7. 22:44
 27/31 anonim ***** válasza:

26: hát ez elég béna magyarázkodás :D

de ha azt olvasod akkor miért kérdezed hogy mit propagál? :D

júl. 7. 23:40
 28/31 anonim ***** válasza:

@27

Te kérdezted, hogy milyen oldalt javasolok neked, ami szerintem nem propagandaoldal. Ezért javasoltam az Átlátszót, mert az szerintem viszonylag mentes a propagandától. Erre te kijelentetted, hogy de, szerinted az Átlátszó propagandaoldal. Ezért kérdeztem vissza, hogy ha szerinted az, akkor szerinted mit propagál? Erre még azóta sem tudtál választ írni, csak kínlódsz itt értelmetlen vitával. Írd meg, hogy ha szerinted propagandaoldal, akkor mit propagál, ennyi a kérdés, tudsz rá választ adni vagy sem?

júl. 7. 23:45
 29/31 anonim ***** válasza:

"Átlátszót, mert az szerintem viszonylag mentes a propagandától"

aha: 🤡

[link]

a média a politika csicskája, aki azt akarja hallani hogy a fidesz minden jól csinál annak: m1, hírtv, mandiner, origo.

aki meg azt akarja hallgatni hogy itthon minden szar: rtl, atv, telex, 444, és egyéb, e közé mondhatni az átlátszódat is.

szóval mindkettő oldalon csak propagandát tolják, aminek te bedőlsz.

szerintem a buta ember mindig egyik oldal médiája mellett kötelezi el magát mint te pl az átlátszóval.

aki nem elfogult az meg meghallgatja mindkettőt. és levonja a következtetést.

az okos meg mindkettőt fenntartásokkal kezeli.

olyan ez mint amikor a bíróságon csak a sértettet hallgatnák meg és hoznának ítéletet, a vádlottat pedig nem hallgatnák meg.

valójában meg a sértett lenne a vádlott. na ez a baj az emberekkel, hogy elkötelezik magukat egy hazugság mellett.

júl. 8. 21:18
 30/31 anonim ***** válasza:
@29 Jó sokat mellébeszéltél, de azt még mindig képtelen voltál megfogalmazni, hogy ha szerinted az Átlátszó propagandalap, akkor mégis mit propagál...
júl. 8. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!