Nyugaton miért nem értékelik, hogy Orbán Viktor próbál tenni a békéért?
még a 24.hu fogjuk rá az oké, de az átlátszó? ne nevettesd már ki magad.
az átlátszó a másik oldal propagandája.
ne csináld már ezt hogy az egyik amit te nem hiszel el az propaganda, a másik amit olvasol/nézel az meg hiteles hírforrás. ugyanolyan propaganda mind kettő.
"az átlátszó a másik oldal propagandája."
Mit propagál?
Orbánnak se fegyvere, se tekintélye, se hitelessége nincs, viszont van vastag bőr a képén, van hatalmas pofája, és lyukas zsebe...
Ha valaha béke lesz, ahhoz Orbánnak semmi köze sem lesz!
A 23-as a frankó válasz, nem kell kötözködni - melyik oldal,
melyik oldalra húz.
26: hát ez elég béna magyarázkodás :D
de ha azt olvasod akkor miért kérdezed hogy mit propagál? :D
@27
Te kérdezted, hogy milyen oldalt javasolok neked, ami szerintem nem propagandaoldal. Ezért javasoltam az Átlátszót, mert az szerintem viszonylag mentes a propagandától. Erre te kijelentetted, hogy de, szerinted az Átlátszó propagandaoldal. Ezért kérdeztem vissza, hogy ha szerinted az, akkor szerinted mit propagál? Erre még azóta sem tudtál választ írni, csak kínlódsz itt értelmetlen vitával. Írd meg, hogy ha szerinted propagandaoldal, akkor mit propagál, ennyi a kérdés, tudsz rá választ adni vagy sem?
"Átlátszót, mert az szerintem viszonylag mentes a propagandától"
aha: 🤡
a média a politika csicskája, aki azt akarja hallani hogy a fidesz minden jól csinál annak: m1, hírtv, mandiner, origo.
aki meg azt akarja hallgatni hogy itthon minden szar: rtl, atv, telex, 444, és egyéb, e közé mondhatni az átlátszódat is.
szóval mindkettő oldalon csak propagandát tolják, aminek te bedőlsz.
szerintem a buta ember mindig egyik oldal médiája mellett kötelezi el magát mint te pl az átlátszóval.
aki nem elfogult az meg meghallgatja mindkettőt. és levonja a következtetést.
az okos meg mindkettőt fenntartásokkal kezeli.
olyan ez mint amikor a bíróságon csak a sértettet hallgatnák meg és hoznának ítéletet, a vádlottat pedig nem hallgatnák meg.
valójában meg a sértett lenne a vádlott. na ez a baj az emberekkel, hogy elkötelezik magukat egy hazugság mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!