Hogyan tervezi Ukrajna kárpótolni az európai országokat, akik brutális támogatást nyújtottak a saját állampolgáraik anyagi kárára egy olyan háború miatt, amihez semmi közünk?
Nekem már az is bőven elég kárpótlás, ha megallítják az oroszokat. Minél távolabb vannak, nekünk annál jobb.
Ami meg a háborús infláció nevű hazugságot illeti, Európa köszöni szépen jól megvan. Egyik tagállamban se volt akkora infláció, mint nálunk, a megfelelő következtetést ebből nem nehéz levonni.
"Ukrajna kiprovokál egy háborút"
Mivel? Azzal, hogy LÉTEZIK és egy szuverén állam?
Biztosan semmi közünk ahhoz, hogy Záhonynál legyen-e orosz-NATO határ vagy sem? Nem jobb, ha van köztünk egy ország, ami nem ellenséges a mi szövetségünkkel, a NATO-val?
Még mindig nem értem ezt a NATO-csatlakozási szándék miatti háborgást..igaz, hogy a felvételi követelményeknek nem felelnek meg..
Olyan ez nekem, mintha felvételt szeretnék nyerni egy szervezetbe és a szomszédom nekiállna hepciáskodni emiatt. A románokat vagy esetleg a balti államokat nem akarjátok érte vegzálni?
Ráadásul egy olyan szervezetbe, ahova nyilvánvalóan nem vesznek fel.
Ezért is írtam a románokat, de csaphattam volna melléjük a törököket is. Mindkettő NATO-tag, pedig a státuszuk igencsak rezeg a lécen..
Tavaly belefutottam Magyarországon néhány nyugat-európai beszélgetésébe, tán valami munkakiküldetés lehetett, mert úgy tűnt, nem üdülni vannak itt... Nézelődtek itten, kicsit "mélyebben a Halászbástyánál". Azt mondja az egyik, ha már itt van, megnézni az országot, ami a legtöbb kárt okozta a nyugat-európai polgár pénztárcájának. Röviden összefoglalva minden második mondata az volt a f_szinak, hogy látni akarja, ezek a tolvajok hova lopták széjjel az ő befizetett adóját.
Apukám, nem én leszek, aki megvédi a rohadt rendszerváltásotokat és ezt az Európa uniós hóbelebancot, amibe - ti - '89 után belerángattátok ezt a semmivé dózerolt országot, hogy a hitleri fajotokkal egy féltekén lehessetek... Nem az én komáim ezek. De ha már így történt, akkor azt ők, mint befizetők fogják eldönteni, hogy rád vagy az ukránokra kívánnak-e hóbortból adakozni, nem pedig egy olyan ország fog erről vitát nyitni, ami már egy épkézláb széket sem tud nélkülük önállóan összerakni, azt is hatmillió forintnyi uniós segélyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!