Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan tervezi Ukrajna kárpóto...

Hogyan tervezi Ukrajna kárpótolni az európai országokat, akik brutális támogatást nyújtottak a saját állampolgáraik anyagi kárára egy olyan háború miatt, amihez semmi közünk?

Figyelt kérdés
Ukrajna kiprovokál egy háborút, majd hála neki, háborús infláció sújtja Európát, és Zelenszki még csak tovább hisztizik a támogatások miatt úgy, hogy nem hajlandó lemondani néhány területről. De ha egy Magyarnak rosszabb az élete azért, mert mindenben őket kell támogatni, egy ukrán élete miért fontosabb?
2024. júl. 3. 08:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Nekem már az is bőven elég kárpótlás, ha megallítják az oroszokat. Minél távolabb vannak, nekünk annál jobb.

Ami meg a háborús infláció nevű hazugságot illeti, Európa köszöni szépen jól megvan. Egyik tagállamban se volt akkora infláció, mint nálunk, a megfelelő következtetést ebből nem nehéz levonni.

2024. júl. 3. 10:05
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

"Ukrajna kiprovokál egy háborút"

Mivel? Azzal, hogy LÉTEZIK és egy szuverén állam?

Biztosan semmi közünk ahhoz, hogy Záhonynál legyen-e orosz-NATO határ vagy sem? Nem jobb, ha van köztünk egy ország, ami nem ellenséges a mi szövetségünkkel, a NATO-val?

2024. júl. 3. 10:08
 13/19 anonim ***** válasza:
13%
12: Ó, ennél sokkal több dolog történt, orosz civilek meggyilkolása, orosz nyelv elleni hadjárat, oroszellenes szövetséghez való csatlakozási szándék, minkszi szerződések szándékos be nem tartása stb-stb. Ebből egy is elég lett volna, Putyin nagyon türelmes volt.
2024. júl. 3. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
Sehogy. Ukrajna már az Oroszok számára nyújtandó háborús jóvátételbe bele fog rokkanni és arra kötelezve lesz, tehát nem bújhat ki alóla.
2024. júl. 3. 10:42
 15/19 Alex Fly ***** válasza:
23%
Majd az oroszoktól kapott jóvátétel egy töredékéből...
2024. júl. 3. 12:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem ezt a NATO-csatlakozási szándék miatti háborgást..igaz, hogy a felvételi követelményeknek nem felelnek meg..

Olyan ez nekem, mintha felvételt szeretnék nyerni egy szervezetbe és a szomszédom nekiállna hepciáskodni emiatt. A románokat vagy esetleg a balti államokat nem akarjátok érte vegzálni?

2024. júl. 3. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Ráadásul egy olyan szervezetbe, ahova nyilvánvalóan nem vesznek fel.

2024. júl. 3. 18:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezért is írtam a románokat, de csaphattam volna melléjük a törököket is. Mindkettő NATO-tag, pedig a státuszuk igencsak rezeg a lécen..

2024. júl. 3. 18:11
 19/19 anonim ***** válasza:
64%

Tavaly belefutottam Magyarországon néhány nyugat-európai beszélgetésébe, tán valami munkakiküldetés lehetett, mert úgy tűnt, nem üdülni vannak itt... Nézelődtek itten, kicsit "mélyebben a Halászbástyánál". Azt mondja az egyik, ha már itt van, megnézni az országot, ami a legtöbb kárt okozta a nyugat-európai polgár pénztárcájának. Röviden összefoglalva minden második mondata az volt a f_szinak, hogy látni akarja, ezek a tolvajok hova lopták széjjel az ő befizetett adóját.

Apukám, nem én leszek, aki megvédi a rohadt rendszerváltásotokat és ezt az Európa uniós hóbelebancot, amibe - ti - '89 után belerángattátok ezt a semmivé dózerolt országot, hogy a hitleri fajotokkal egy féltekén lehessetek... Nem az én komáim ezek. De ha már így történt, akkor azt ők, mint befizetők fogják eldönteni, hogy rád vagy az ukránokra kívánnak-e hóbortból adakozni, nem pedig egy olyan ország fog erről vitát nyitni, ami már egy épkézláb széket sem tud nélkülük önállóan összerakni, azt is hatmillió forintnyi uniós segélyből.

2024. júl. 3. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!